Mi a baj a karizmámmal és a kiállásommal?
3-an vagyunk testvérek, az öcsémet folyamatosan csesztetik középiskolában, ezért bementem, hogy rendet tegyek, de kinevettek, és előttem rávertek egyet a tarkójára.
Bement viszont a húgom barátja is, és az öcsém állítása szerint egyből lesütötték a szemüket a bántalmazók, pedig a gyerek nem mondott semmit, csak ott volt.
Megkérte őket, hogy fejezzék be, és azóta nincsen terrorizálás.
Én nagyobb darab vagyok, magasabb is mint Ő, egy idősek vagyunk, nekem nem tűnt úgy, hogy olyan nagyon jó kisugárzása lenne, de ezek szerint az van neki, nekem hogy lehetne ilyen?
Húzzam ki magam jobban, vagy gyakoroljam a gonosz nézést?
Van ebben egy nemek közötti különbség is. Ha fiúként odamégy fiúkhoz, akkor neked már csak azért sem fogadják el a leb.szást, mert behódolásként élik meg. Ha egy lány állít oda azzal tipikus lelkiismeretes anyai szidással, rögtön gyerekesnek érzik magukat. Te a rendszer része vagy, ő pedig kívülről világítja meg a rendszert.
A Száz év magány regény egyik kedvenc jelenete volt nekem, amikor a polgárháborús katonákat készülnek éppen kivégezni, mire bemennek az anyukák, és elkezdik szidni a kőkemény katonákat a tárgyalóteremben, hogy egy jó nagy fenekelést érdemelnének, amiért ennyire eldurvultak, és ettől hirtelen az egész polgárháború szánalmas, kisfús versengéssé zsugorodik, és vége is lesz. Zseni :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!