Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lehet, hogy taszító a személyi...

Lehet, hogy taszító a személyiségem és a kiállásom?

Figyelt kérdés
19 eves fiu vagyok, 190 cm magas, szoke haju es mar evek ota azt probalom elhitetni magammal, hogy jo pasinak szamitok kulso alapjan. Viszont valahogy ugy erzem hogy a tobbi ember ezt nem igy gondolja. Egyre inkabb kezdem azt erezni, hogy valami miatt nem hogy vonzom hanem inkabb taszitom az embereket. Es az igazsag az, hogy nem tudom hogy ez a kulsom miatt van, vagy csak olyan rossz mentalitasu a kisugarzasom hogy emiatt az emberek nem kozelednek felem. Mindig is azt akartam elerni, hogy olyan legyek hogy az emberek keressek a tarsasagom, amit reszben elertem hiszen 5 evvel ezelott meg nagyon baratom se volt most meg rengeteg van es egyatalan nem okoz gondot, hogy szerezzek meg akarhanyat. Viszont a lanyoknal mas a helyzet, volt mar baratnom de azon kivul sose hemzsegtek az eletemben a lanyok es nem tudom, hogy ez mentalitas fuggo-e, mivel tudni kell rolam, hogy elegge cinikus vagyok. Szoval igazabol mi lehet a baj, ha szerintem illetve masok szerint se szamitok rondanak, fiu baratokat konnyen szerzek, de a lanyok valahogy megse akarjak annyira a tarsasagom.
2021. szept. 4. 16:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Már az első mondatodban ott a válasz...😊
2021. szept. 4. 16:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Teljesen torz lehet az önképed, bár még fiatal vagy, változhat még.

Én sem gondoltam magam se túl jónak, se túl gáznak, olyan átlagosnak képzeltem magam, akivel olyan nagy gond nincs külsőleg. Aztán meghallottam véletlenül amikor a nők rólam beszéltek, hogy hogy nézek ki. Nnaa, azóta nem próbálkozok senkinél😄. Nem akarok senkit kellemetlen helyzetbe hozni.

2021. szept. 4. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!