Milyen magas vagy, meg vagy vele elégedve?
176 cm vagyok, nő.
Engem úgy gimi közepéig zavart, mert hirtelen is nőttem általánosban, illetve bárhová mentem, fixen magasabb voltam szinte mindenkinél. Sokszor nem csak kicsivel. Gimiben is konkrétan a 20 fiú közül csak 2-3 volt nálam magasabb.. aztán ballagásra már fordult a kocka.
Azóta viszont sikerült is megbarátkoznom a magasságommal, meg már inkább a pozitív dolgokat látom benne.
Úgy látszik a lepontozásokból, ha magas a nő és elégedett magával, az sem jó, ha magas, és nem elégedett magával, az sem jó.
Gyk. színvonal, ide járok röhögni:DDDDDDDDD
160 cm vagyok, meg vagyok elégedve a magasságommal.
A tökéletes +5 cm lenne, de jó ez így is.
162-3. Ez a legkisebb problémám, de szívesen lennék kicsit magasabb.
Nő vagyok.
Majdnem 2 méteres férfi vagyok. Qrvára nem vagyok vele megelégedve, nem szeretem. Inkább lennék csak 186 magas, de lennék erősebb testalkat, több tesztoszteronnal, férfias borostával stb. Én ennek eddig kizárólag hátrányát tapasztaltam. Az emberek kinéznek, ösztönösen le akarnak húzni; mindenhova beverem a fejem, nem férek el az ülésen a moziban, a buszon, nehezebb az edzés, rosszabbak az ízületeim, inaim, csontjaim, vérkeringésem stb.
A csajozás szempontjából is sokkal inkább hátrány volt ez. Ilyen magasnak akkor jó lenni, ha mellette egy férfiállat vagy, ilyen Jason Momoa, Dwayne Johnson stb.
Ha béta vagy, akkor a magasság csak még inkább kiemeli a bétaságodat.
Sz#r ez az egész így na, mit tagadjam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!