Milyen magas vagy, meg vagy vele elégedve?
Centire pontosan nem tudom, de 190 és 200 között, és nem, nem vagyok vele megelégedve. Mindenkitől azt hallom hogy fúúú de jó magasnak lenni, tekintélyt parancsoló, felnéznek rá a nők stb., hát rohadtul nem ezt tapasztalom. Senki se tisztel, barátnőm soha nem volt (27 éves vagyok), de cserébe az összes ajtófélfába, busz-kapaszkodóba, lelógó akármibe beverem a fejem, plusz könnyebben ferdül a nyakam is, és a közérzetem is rossz, mert gyengébb a vérellátásom mivel nagyobb testben kell cirkulálnia a vért a szervezetemnek.
Hát kösz, inkább lennék 10-15 centivel alacsonyabb. Csak a hátrányát tapasztaltam eddig életemben annak hogy majdnem 2 méter vagyok.
179 F
Pont jó. Nagyon kevés ember mellett érzem magam kicsinek. Kosár, kézi stb. meccset meg csak tv-ben nézek.
170 cm nő, nekem tökéletes.
Nem vagyok sem alacsony, sem magas, pont jó.
172 cm, nő. Én mindig túl magasnak éreztem magam, suliban is ciki volt. Jobb lenne 3-4 centivel alacsonyabbnak lenni.
(Férjem amúgy 186 cm, szóval nem ezért, hanem amúgy is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!