Milyen magas vagy, meg vagy vele elégedve?
Figyelt kérdés
Vagy szívesen lennél magasabb/alacsonyabb?2023. nov. 14. 12:36
1/26 anonim válasza:
158 cm vagyok, nő, nekem jó így
2/26 anonim válasza:
175 cm, nő, pont jó, nem szeretnék se alacsonyabb, se magasabb lenni.
4/26 Gyakori93 válasza:
188cm, Férfi. Nekem pont megfelel. Elérek mindent amit kell.
5/26 anonim válasza:
169 cm, férfiként nem a legszerencsésebb, még legalább 5-6 centi jó lett volna. Kamaszként borzasztóan zavart, hogy mindenhol - iskolában, családban - én vagyok a legkisebb fiú, aztán megbékéltem vele. Igazából problémám sose volt miatta, bár kicsit megalázó, mikor a cégnél a feljebb lévő polcokról a 175 centis kolléganőm veszi le a cuccokat, mert én nem érem el. :D
6/26 anonim válasza:
160, nő, elégedett vagyok vele.
7/26 anonim válasza:
167 (168?), férfi, nincs gondom vele.
8/26 anonim válasza:
Férfi 175cm. Lennék magasabb, 185 mondjuk. De végül is már megszoktam.😅
9/26 anonim válasza:
180 cm férfi, pont jó. Nem kell sámlira állnom, ha le akarok venni valamit a polcról, de a metróajtón se kell lehajolnom, ha fel akarok szállni.
10/26 anonim válasza:
158 cm, nő. Már megszoktam. De takarításkor jól jönne, ha hirtelen 2 méteres lehetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!