Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ismerel olyanokat akik 35...

Ismerel olyanokat akik 35 évesek vagy idősebbek és semmi nem jött be az életükben sem magánélet sem karrier? Ők hogy viselik fel tuják dolgozni?

Figyelt kérdés
Az ilyen embereknél vajon az átlagnál több a depresszíós, alkoholista öngyilkos hajlamú van?
2023. nov. 11. 19:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Magánélet és karrier szempontjából, a fogyasztói társadalom szerint én ilyen vagyok.

Csak én sz.rok rá 😁.

Nem csaltam, loptam, hazudtam (nem állítom, hogy szent vagyok, kisebb stiklik voltak) nem halmoztam fel vagyont, mert minek, a sírba nem tudom magammal vinni.

Nem akartam soha vezető lenni, bár volt nem egyszer, hogy megválasztottak, de nincs kedvem bajlódni másokkal, nem csináltam gyereket, más célt, értelmet is lehet találni az életben.

Egész jól elvagyok így, akkor volt rosszabb, nehezebb időszak az életemben, mikor még nagyobb mértékben benne voltam a hétköznapi darálóban, mióta valamennyire tudtam függetleníteni magam, azóta teljesen jó 😊.

2023. nov. 13. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!