Hogy gondolod Matthew Perry hogy ilyen fiatalon halt meg köze lehet hozzá hogy az utóbbi években nagyon le volt épülve, lecsúszva és a sok magánéleti problémája?
Figyelt kérdés
2023. okt. 29. 16:55
1/17 anonim válasza:
2/17 anonim válasza:
Már vagy 30 éve le van épülve, a Jóbarátok alatt is folyamatosan ivott, gyógyszerezett meg ki tudja. A függők nem arról híresek, hogy sokáig élnek.
3/17 anonim válasza:
Nem hinném, hogy pár évtizednyi drogozás befolyásolná az egészségi állapotát bárkinek is.
4/17 anonim válasza:
Jaj, nem mondod, hogy meghalt? Egy régi plátói szerelmemre emlékeztetett, egy kicsit szerelmes voltam belé a Jóbarátokban. Ugyanaz a boldogtalanság volt benne, mint abban a srácban, akit szerettem. Persze az a srác is egy lány után bánkódott. Gondolom Matthew Perry is.😔
5/17 anonim válasza:
Nem az utóbbi években épült le ennyire, hanem jó régóta voltak gondjai, amivel ő is tisztában volt.
"Ha meghalnék, az sokkolná az embereket, de senkit sem lepne meg, és ezzel nagyon ijesztő dolog együtt élni." - Matthew Perry
6/17 anonim válasza:
Igen, köze van hozzá. Lehet, hogy neki ez is volt a szándéka vagy az életútja?
7/17 anonim válasza:
Dehat alkohol es kabitoszer fuggoseggel kuzdott. Igy fulladt bele a kadba.
9/17 anonim válasza:
Ezzel az életvitellel, így is elég szép időt futott. 54✝
10/17 anonim válasza:
Én sajnálom szegényt, szerintem jó színész volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!