Ki szokta követni a hírességek magán életét?
Én nem követem, de ha valami fel van kapva arról mindig tudok, mert a TV is arról beszél.
Pl. Tóth Gabi válása is nagy hűhó volt az országban, közmédiában. Oké, nem szép hogy megcsalta a férjét, de ha Veszprém egy kis falujában Juliska megcsalja Pistikét (vagy fordítva), akkor arról nem tud az egész ország, maximum a falu. Attól, hogy híresek még lehetne magán életük. Nem tartozik másra (idegenre), hogy ki csalt meg kit, és kivel.
De még a kedvenc énekesem magán élete után se kutakodok, mint valami őrült rajongó. Egyébként Radics Gigi a kedvencem, de csak nagyon "felkapott" infókat tudok róla. Vagyis azt, hogy van gyereke, ezzel együtt gondolom férje is. De hogy mi a neve a férjének vagy gyermekének nem az én dolgom. Én se osztanám meg mindenkivel.
Ha ti követitek, akkor miért?
Ha nem, akkor miért nem?
Senkinek nem esik jól, ha a magánéletében vájkálnak!
Kérdező. Mit szólnál hozzá, ha a nap 24 órájában folyamatosan lesi fotósok, és más emberek téged követnének?
Undoritónak találom, hogy egyes emberek ezt még élvezik is!
2# Pont ezt írtam a kérdésembe.
Én nem szoktam túrkálni a hírességek életében, mert nem rám tartozik. Ezért se gondolom, hogy jó élete van a hírességeknek, persze attól még lehet, hogy az van. De magán élet nélkül nem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!