Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi ez a sok szenvedés, legaláb...

Mi ez a sok szenvedés, legalábbis itt a Gyakorin?

Figyelt kérdés
Tényleg ennyire nagy baj van az emberekkel?

2023. nov. 11. 04:00
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
#20 Ezt én tudom, ez pont így van! Köszönjük neked Gyakori!
2023. nov. 11. 22:29
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

A sok panaszkodónak küldöm szeretettel: ☺️

[link]

2023. nov. 12. 06:12
 23/25 A kérdező kommentje:
2023. nov. 12. 06:20
 24/25 anonim ***** válasza:

Nincs baj az emberekkel, a magas kortizol szint az életuntaknál, depressziósoknál, más egyéb gondokkal küzdő, kiégett embereknél van sajnos.

Ezen az oldalon kevesebb olyan ember van, aki normálisnak mondható:

"...Az oldal 2006. október 21-én nyílt meg a nagyközönség előtt.

Mivel az oldalon bárki tehet fel kérdést és válaszolhat akár anonim módon is, sok értelmetlen, rosszindulatú, illetve nem segítőkész, hanem a kérdésből viccet, gúnyt űző válasz születik.[2][3][4][5] Az oldalt sokan használják internetes zaklatásra, mások lejáratására. Az oldal működésének anonim volta komoly emberi jogi kérdéseket vet fel (az oldal túlságosan is alkalmas identitáslopásra, más nevében történő manipulációra)..."

2023. nov. 12. 11:39
 25/25 anonim ***** válasza:
#24 - viszonylag hatékonyan felügyelik az oldal működését, és az adminisztrátorok előtt senki sem anonim. Ha panaszt teszel, akkor azonnal cselekszenek a személyiségjogok betartása érdekében.
2023. nov. 12. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!