Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi ez a sok szenvedés, legaláb...

Mi ez a sok szenvedés, legalábbis itt a Gyakorin?

Figyelt kérdés
Tényleg ennyire nagy baj van az emberekkel?

2023. nov. 11. 04:00
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
#10 Ez is igaz!
2023. nov. 11. 07:16
 12/25 A kérdező kommentje:

#7#8

Szerintem ez rendben van!

2023. nov. 11. 07:17
 13/25 anonim ***** válasza:
49%

A panaszkodás (és a pletykálkodás) nem feltétlenül a konkrét problémamegoldás miatt alakult ki a társadalmakban, hanem a közösség mentális erejét hívja segítségül (figyelem, tapasztalatok, ötletelés, értő fül).

Nyilvánvaló, hogy aki túlzásba viszi a "nyavajgást" annak terhes a jelenléte és egy idő után és menekül mindenki előle.

2023. nov. 11. 07:21
 14/25 A kérdező kommentje:
Ne is mondd, az információ adás-vétel engem is érdekel! XDDD
2023. nov. 11. 07:36
 15/25 anonim ***** válasza:
89%

Egyre több a gond, egész társadalmunk totál ideggáz, kivéve ha jó családban élsz és gazdag vagy, haladsz az életben.

Sok mérgező toxikus család, sok helyen a gyerekkel úgy beszélnek mint a kutyával, sok szülő a gyereken vezeti le a stresszt.

1 hónapja nálunk elromlott nálunk a locsoláshoz használt szivattyúnk, tudod mi lett a szüleim ordítoztak velem mert itt adták ki a dühüket.

Árak kb 2 év alatt több mint duplája, fidesz 0-24 gyűlöletcumamija, gyakorlatilag kivégzi az embereket.

Sok beteg van, és az ember ha beteg még belerúgnak a beteg emberbe, meg kiröhögik.

Sok szülőnek trófeaként tartja számon a gyereket, nem egy családról tudok ahol a gyerek megbukott az egyetemen szülő ezért kidobta és ki is tagadta otthonról, azért mert szakmunkás lett.

2023. nov. 11. 09:39
 16/25 A kérdező kommentje:

"Sok beteg van, és az ember ha beteg még belerúgnak a beteg emberbe, meg kiröhögik. Sok szülőnek trófeaként tartja számon a gyereket, nem egy családról tudok ahol a gyerek megbukott az egyetemen szülő ezért kidobta és ki is tagadta otthonról, azért mert szakmunkás lett."

Na ez már a legalja, a többi (is) stimmel!

2023. nov. 11. 09:44
 17/25 anonim ***** válasza:
87%

Igen, volt olyan a falumban is megbukott egyetemen ezért felakasztotta magát, egy másik falubelimen az anyja úgy elverte ezért, hogy kórházba került.

Amikor én egyetemre jártam akkor is volt két fiú aki ezért lett öngyilkos.

Részben mi családunk is ilyen, amíg úgy nézett ki elvégzem az egyetemet addig én voltam a legjobb gyerek a családban, miután megbuktam anya és apa alig várja kisdologért ordítozzon velem. Belemegyek egy kátyúba anya egyből ekkora hulyegyerek, szaralak, fereg mrg@#$@%#%#^#%, ami mocskot el lehet képzelni minek élek ilyen hulyegyerekem van.

Na kb ez ma idehaza természetes, sokaktól hallom ezt, ahogy olvasgatni kezdtem ez után.

2023. nov. 11. 09:53
 18/25 A kérdező kommentje:
Persze hogy ide jönnek "sírni"! :'(
2023. nov. 11. 09:58
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Megint az hiába vannak barátaid, barátnőid, jön egy besértődés és egyből legféltettebb titkaidat fogja világgá kürtölni. Na ezért is inkább a netre írom ki a bajaimat, meg ha elpanaszkodsz valamiről abból sok köcsög egyből pletykát csinál. Nekem nehezen ment megtanulni vezetni, elmondtam a barátaimnak, azok meg már azt pletykáltak a faluban lefizettem az oktatót, meg drogozok hogy jobban tudjak vezetni. Volt egy haverom ,akinek mondtam meg lett a jogsim és jó volt először egyedül vezetni, ő meg úgy adta elő 160al száguldoztam, meg prostiztam. Nevelőapám már ordítozott velem, hogy mekkora felelőtlen féreg vagyok.

Én már ezért nem beszélek a falumban senkivel se. Faluban van egy mondás a falu elején fingasz másik részén azt mondják beszartál.

2023. nov. 11. 10:11
 20/25 anonim ***** válasza:
82%

Régen is mindig panaszkodtak az emberek egymásnak, hiszen eleve problémaközpontú az ember gondolkodása. Azzal fogalkozik az agyunk, ami negatív, megoldandó, vagy aggasztó, máskülönben kipusztultak volna az őseink.

Régebben nem volt azonban gyakorikérdések, tehát nem lehetett ezt ennyire látni.

Ha nem hiszed, gondolj a padokon bandázó idős nénikékre, akik módszeresen kipanaszkodják egymásnak az életüket (meg a kasszásnak, orvosnak, unokáknak etc.)

2023. nov. 11. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!