Mi ez a sok szenvedés, legalábbis itt a Gyakorin?
Úgy gondolom Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb. Van aki szenved, van aki a megoldandó feladatokra keresi a választ, vagy csak magányos,esetleg döntésképtelen és itt a gyakorin próbálja orvosolni a helyzetét.
Nincs ezzel semmi gond.
A való világban, munkámból kifolyólag sokkal de sokkal elesettebb emberkékkel találkozom. Nekik eszükbe sem jutna a gyakori felé fordulni, sőt máshová sem. Szenvednek.
Az 'igazi' tragédiákkal ott találkozom.
Szerintem is a társadalommal vannak 'bajok'.
"Szerintem is a társadalommal vannak 'bajok'."
Osztom és elfogadom, mert EZ! a helyzet!
Mondhatjuk hogy kapd össze magad, ne siránkozz, de attól mi változik?
Semmi, mert össztársadalmi szinten ugyanúgy benne vagyunk a ganéban, mert a "nagyokosok" irányítanak mindent, az emberek meg ezt érzik, és éppenhogy túlélik az életet! A fiatalok meg katasztrofálisak! Az idősek meg le vannak írva! (Erre is van példám sajnos!)
Továbbmegyek! Itt már mindenki hibás, mert mindannyian megengedjük, hogy ilyen SHIT! világban éljünk!
💩💩💩💩💩💩💩
💩💩💩🌐💩💩💩
💩💩💩💩💩💩💩
A legtöbb embernek szar, és idejárnak kiadni a gőzt. Normális. Én is itt szoktam, mert nem hallgat meg szinte senki. Akik meghallgatnak azoknak nincs pofám nagyon panaszkodni, mert nekik kb semmi problémájuk nincsen, és úgysem érzik át, meg kb leszarják szerintem. Itt legalább ha leírom a világfájdalmamat akkor aki akarja elolvassa, reagál rá, aki nem, az nem. Nem izgat.
Jobb esetben verset szoktam írni, rosszabb esetben ide írkálok minden bánatot amit kiadók
Mindenki él át tragédiákat, hullámvölgyeket, ez egyéni szociális probléma. Ezeket mindenkinek egyedül, vagy szakember segítségével kell megoldani panaszkodás nélkül, mivel a panaszkodással nem oldódik meg a probléma.
Mindenki a saját életéért a felelős.
Pl. ha az emberek csak annyit tennének az egészségükért, hogy nem vennék meg az egészségtelen hulladék ételeket és italokat, heti szinten tornáznának otthon legalább egy órát, mértékkel ennének, sokkal kevesebb beteg lenne az országban. Kicsit magasabb fok: stresszkezelés elsajátítása.
Ebben a világban már minden adott, minden ott van a neten, a tv-ben..médiában, a könyvekben. Azt vedd észre, ami téged érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!