Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktál valós pénzt költeni...

Szoktál valós pénzt költeni internetes játékra?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor melyikre és mennyit?

Nyilván olyan válaszoljon aki költ interneten játékokra. Csak játékra gondolok. Film, zene stb nem.

2023. nov. 9. 22:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

#1: Nem ilyenre gondoltam, hanem amiket a többiek írtak.

Köszönöm a válaszokat, mentek a zöldek mindenkinek!

2023. nov. 10. 07:07
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

"Szoktál valós pénzt költeni internetes játékra?"

"Nyilván olyan válaszoljon aki költ interneten játékokra."

Nyilván, mi? Egy eldöntendő kérdésre "nyilván" csak az válaszoljon, aki igennel válaszol... Te mint gyakorlott helikopter esetleg elgondolkodhatnál azon, hogy befektetsz annyi bődületes szellemi erőfeszítést, hogy úgy fogalmazod a kérdést, hogy Te, aki költesz internetes játékokra, mire mennyit szoktál jellemzően? Fejből nyilván nem tudom, mikre rabol rá ez az értelmes hibaüzenetek nélküli kötekedő szűrő, de itt-ott egy-egy indokolatlan írásjel a szó közepén kb semmit nem befolyásol az érthetőségen, így viszont, hogy a kérdés sokkal nagyobb hatókörre van szabva, mint amit a szándékaid indokolnak, rá fog nézni a felnőttként költekező többség is, csak hogy a végletesen blőd kérésedet olvasva elmorzsolja az ilyenkor szokásos anyázást, és továbbálljon.

Nem, nem költök paywall mögötti dolgokra, hacsak nem ténylegesen fontos valamiért. Nagyon jó játék kéne legyen ahhoz is, hogy egyáltalán megfogjon. Pay to win szóba se jöhet, azonnali törlés, és rendesen fejjel megjegyzem a nevet is meg a fejlesztőt is, hogy lehúzós hulladék. Hatványozottan igaz ez akkor, amikor kettőnél több virtuális pénznemet meglátok egy játékban: instant szia. Volt egy játék, a nevére nem emlékszem, nem is akadok bele most Playen, hogy mi lehetett, kockákon kellett ugrálni axonometrikus kis pályákon, eljutni rajttól célig kisebb-nagyobb fondorlatokkal, arra donate-eltem, meg gyermekemnek megvettem a Ninjago játékot, amikor nagyon kattant a mesére. Asszem semmi több. Kerülöm igazából azt is, hogy megismerjem a kínálatot: eléggé bele tudnék csúszni, akkora adag időt meg inkább fordítok valami termékenyebb hobbira.

2023. nov. 10. 07:14
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak steamen keresztül veszek játékot
2023. nov. 10. 07:18
 14/20 A kérdező kommentje:

#12: Neked mi a franc bajod van és minek sértegetsz ok nélkül?

Már direkt így írtam ki, mert máskor azért kötöttek bele a kérdésembe, hogy nem írtam ki, hogy azok válaszoljanak, akikre valóban vonatkozik a kérdés és direkt széttrollkodták.

Komolyan egyre elkeserítőbb ami megy itt. Minden jelentéktelen dologba feleslegesen bele kell kötni, belerúgni a másikba, beszólogatni. Nem tudom felfogni ez mire jó. Miközben egyetlen rossz szót nem írtam.

Akárhogy írok ki kérdést, mindig valaki beleköt és osztja az észt.

Ha nem tetszik ahogy ki van írva, nem kell válaszolni. Sőt megnyitni sem kell. Fene se kíváncsi a te pénzköltési szokásaidra. Egy szerinted "blőd" kérdésre minek válaszoltál?

Ja és a további kötekedésedre sem leszek kíváncsi. Jelentelek ha szétbarmolod a kérdésem.

2023. nov. 10. 09:09
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Leírtam, hogy mitől nem jelentékteken, világosan ecseteltem, hol hibáztál, mi a megoldás. Azt ne mondd, hogy kevesled b+
2023. nov. 10. 13:45
 16/20 anonim ***** válasza:
79%

#15: Inkább a troll kérdéseknél lennél ilyen szorgos. Nem olyanokba kellene belekötni, hogy ki hova teszi a vesszőt. Egyszerűen nevetséges a viselkedésed. Bezzeg aki kiírja heti 10x hogy 28 évesen öreg vagyok? Ahhoz tapsolni kell. Ezt a szerencsétlen kérdezőt meg bszogatod a semmiért.

"Hol hibáztál, mi a megoldás" Ezt amúgy itt kérte valaki tőled, hogy kioktatást tarts a semmiért? Tényleg ez már a legalja viselkedés itt. Reméljük kielégültél.

2023. nov. 10. 15:53
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Olvasd el lassabban is, amiket írtam, odvas fej
2023. nov. 10. 21:04
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én még a reklámmentes YouTubera, Spotifyra is sajnálom a pénzt kiadni, nemhogy játékokra. Sajnos nincs sok fizetésem és drága az albérlet, meg minden egyéb, ami a megélhetéshez kell. Nem engedhetem meg magamnak, hogy ilyenekre költsek. Igaz ha lenne pénzem sem valószínű, hogy netes játékokra költenék egy fillért is. Egyszer próbáltam ki a tippmixet, el is buktam a mástól kapott tuti tippekkel játszott szelvényt. Akkor töröltem is magam, soha többé szerencsejáték.
2023. nov. 11. 00:29
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én néha amikor nagy leárazás van szétnézek vannak-e kincsek epic games-en. Annó 1500ft-ért vettem jedi fallen order-t meg AC origins-t 3000-ért ubisoft store-on, meg ilyesmik. Ha tetszik egy játék én szívesen támogatom a fejlesztőket azzal, hogy megveszem a játékukat, de szerintem nagyon elszálltak és 15-20 ezer ft-okat nem akarok költeni. Játékon belül nem szoktam de régebben még vettem egy darab battlepass-t lolban.
2023. nov. 11. 19:54
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mentek a zöldek! :)
2023. nov. 11. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!