Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen volt a legroszabb...

Milyen volt a legroszabb internetes élményetek?

Figyelt kérdés

Engem egy csaj 200 000ft-al akart pl lehúzni a facebookon.

Nektek voltak rosz tapasztalataitok?

2023. szept. 30. 21:25
 1/3 anonim ***** válasza:
42%
Lehúzni engem is akartak már, csak nem voltam hülye, hogy belemenjek.
2023. szept. 30. 21:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is tiltottam. :)
2023. szept. 30. 22:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Olyan emberrel, akit ismertem valamelyest:

Egy ovistársam bejelölt FB-n, én meg visszaigazoltam, majd nem sokkal később beszélgetni is kezdtünk. Egy ponton pedig találkozni akart, mindenáron. Amikor nemleges választ kapott, teljesen kiakadt, fenyegetni kezdett, és olyan stílusra váltott, olyan tartalommal, amitől rendesen meg is ijedtem.

Akkor lehettem 15-16 éves, szinte azonnal tiltottam.

Teljesen idegennel:

itt az oldalon volt egy "létezik barátság lány és fiú közt?" kérdés, amire válaszolni mertem, saját példával. A kérdezőnek meg nem tetszett a tartalma (mert a véleményével ellentétes volt), és privátban annyi mocskot írt, hogy egy átlag FB-s veszekedésekben írt dolgok eltörpülnek mellette. Olyan izgatott lett, hogy rögtön írt 5 üzenetet, de a többit már olvasás nélkül töröltem, a nyomorultat meg tiltottam.

Azóta már tudom, mik a tipik kérdések, amik után tutira jönnek a mocskolódó privátok.

2023. okt. 1. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!