Az mennyire sértő ha valaki megkérdezi van-e internetem?
Figyelt kérdés
Ráadásul facebookon beszéltm is vele. Nem túl lekezelő?2023. júl. 1. 10:46
1/9 anonim válasza:
Az ilyenek arra gondolnak hogy pl lehet nekik csak wofijuk van utkozben meg mobilnet amit leszed egy 3 perces youtube video is.
En pl utcan ezert nem videocsetelek sem.
Ha vki kerdezi van e netem semmi rosszat nem gondolok bele hanem figyelmes.
Birtam azt is mikor jeleztem mindenkinek hogy tele a memoriam be van lassulva de azert neki allnak nekem videokat képeket kuldozgetni a barmok!
2/9 anonim válasza:
*lehet nekik csak wifijük van otthon, útközben meg fixes mobilnet
3/9 anonim válasza:
Ennyiből nem derül ki. Van, akinek nincs saját vagy otthoni előfizetése, hanem elutazik közösségi helyekről és onnan intézi a netes dolgait wifiről. Annyira nem meglepő vagy felháborító egy ilyen kérdés, mint amit bele akarsz látni.
6/9 anonim válasza:
Semennyire?
Max akkor, ha az illető állandóan a te mobilneteden lóg (pluszpont, ha nem is álltok közel egymáshoz). De ha egyszer megkérdezi, az semmiség
8/9 anonim válasza:
Ebben mi a poén?
Azt meg főleg nem értem, hogy ebben mi a fene lenne a lekezelő...
9/9 anonim válasza:
Mert en pl csak online elerhetoseget adok meg,mert azt hasznalom. Telszsmot,smst nem irok. Az masik szam. Tehst ha nincs netje,nem erem el utkozben,ha kesek vagy nem talalom a talalkozasi helyszinen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!