Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért könnyebb a lányoknak...

Miért könnyebb a lányoknak ismerkedni interneten?

Figyelt kérdés

Csináltam reggel egy kamu Facebook fiókot kíváncsiságból, női nevet adtam meg, viszont profil illetve borítóképem nincs, de minden más adat ki van töltve. Most eszembe jutott, hogy megnézzem mi újság, 14 jelölést kaptam úgy, én senkit se jelöltem be. 4 ember írt, hogy szia. Komolyan ennyire könnyű a lányoknak, hogy kb meg se kell mozdulniuk, és írnak a fiúk állandóan? Őszintén szólva engem idegesítene. Szerencsére (vagy nem xd) férfiként én nem kapok lányoktól üzenetet, sőt 2011 óta egy lány sem írt rám magától.

Mi okozza, hogy nekik könnyebb ismerkedni? Elég csak a tudat, hogy Te nő vagy, és máris írnak? Vagy a külsőségek miatt?

2023. jún. 16. 02:37
 1/5 A kérdező kommentje:
Mármint tegnap reggel mielőtt valakit bezavarna*
2023. jún. 16. 02:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekik más van, mint neked, és az iránt nagyobb az érdeklődés.
2023. jún. 16. 07:04
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

Több oka van.

Az egyik az hogy a férfiak kezdeményeznek már régóta. Hogy ez mennyire biológia és mennyire társadalmi beidegződés az most mindegy.

A másik hogy a férfiakra általában jellemzőbb a gyakori partnerváltás és ebből következik hogy több potenciális partnert keresnek, többször keresnek, mint a nők.

Harmadik hogy a férfiak egy bizonyos rétege nagyon kétségbeesett és nem szégyell lemenni kutyába is, boldog boldogtalannak kép nélkül is ír csak jusson már szexhez. Nőknek gyakrabban társulnak érzelmek is a vágy mellé, így ha ők meglátnak egy vonzó profilt, akkor hajlamosabbak idealizálni és rákattanni, ha komoly szándékkal keresnek akkor már kicsit terveznek vele előre így a többieket félre teszik addig.

Persze amiket írtam nem mindenkire igaz. Vannak nők is akik gyakran váltogatnak és férfiak is akik komolyat keresnek.

A rövid válasz szerintem az hogy a férfiak átlagosan jobban akarnak szexelni és több emberrel.

És megerősíteném hogy nőként az hogy napi 600 levelet kapsz csúnya, beteg, kétségbeesett, perverz, gyökér bunkótól nem könnyíti meg a társkeresést (akár komolytalan akár komoly), mert mire végigmazsolázza az ember lánya ezt a sok hulladékot (ezt nem azért írom mert lenéző lennék de ezek tényleg betegek, lehet a normális férfiak nem is gondolnák milyen ajánlatokat kapunk...) és 1 normális se volt közte de tényleg, aki csak szimplán nem bolond, akkor elmegy a kedved az élettől is és közben jött még 300 zsaroló levél hogy jól van rohadj meg nem válaszolsz...

2023. jún. 16. 08:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert a lányoknál / nőknél van az összes punci. Azért.
2023. jún. 16. 11:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, beszélgető partnert találni tényleg könnyű. Még régen csináltam olyat, hogy unatkoztam, rossz kedvem volt, és mindenkit jobbra húztam Tinderen, ez ugye 100 ember mert annyi (volt?) a fél napi limit. 40 körüli matchem lett és 5-10 ember azonnal írt is. A férfiak többsége csak jobbra húz mindenkit és max match után válogat, vagy akkor sem, csak ír neki, még ha nem is kifejezetten tetszik neki. De a legtöbben vagy kétségbeesettek, mindegy ki csak nő legyen, vagy szexet akarnak, amiben szintén max picit válogatnak, de a punci az punci. Nők meg többségben komolyat akarnak és ha látnak akár csak kicsi hibát a profilban, vagy match után abban, ahogy és amit ír a srác, már nem akarnak ismerkedni.

Sokáig használtam nőként az appokat, már másfél éve vagyok kapcsolatban, igen, társkeresőről :) De nem volt könnyű egyáltalán normálisat és nekem tetszőt találni. De matcheim azok bizony voltak dögivel.

2023. jún. 16. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!