Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tömegközlekedésen hogyan...

Tömegközlekedésen hogyan bírtok tableten, mobilon filmet, sorozatot nézni?

Figyelt kérdés
Rengeteg embert látok, hogy így néz a bkk-n filmeket sorozatot, fülesben pedig hallgatja. Titeket ez hogy nem zavar, aki tud ilyenkor koncentrálni?
2023. nov. 9. 14:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%

Nem egészen értem a kérdést. Most az, hogy zavar-e, ha más nézi, vagy az, hogy nem zavarnak-e a körülöttem lévő dolgok sorozatnézés közben?

Ha előbbi, egyszerűen nem érdekel. Ha utóbbi, akkor ha valamire nem tudok adott helyzetben koncentrálni, akkor nem csinálom, mert úgysem szórakoztat.

2023. nov. 9. 14:10
 2/12 A kérdező kommentje:
Hogy ők hogyan bírnak erre koncentrálni utazás közben
2023. nov. 9. 14:12
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Az megvan, hogy a tömegközlekedésen annyiból áll az utazás, hogy ülni kell egy helyben...?
2023. nov. 9. 14:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván úgy, hogy az érdekli őket. Audiovizuális inger, minimális erőbefektetéssel, szemben az utazás monotinításával, amelyben kevsen látják meg szépséget.

Ha téged jobban érdekel, mi van körülötted, mint ami egy kis kijelzőn történik, akkor legyél hálás a sorsnak. Éppen az a probléma, hogy sok ember már képtelen meglenni pár percre is az ilyen mesteséges ingerek nélkül.

2023. nov. 9. 14:20
 5/12 A kérdező kommentje:
4 épp, hogy akkor más nem tud meglenni ilyen ingerek nélkül, és még otthon is megvagyok, pedig anyagilag megvan mindenem
2023. nov. 9. 14:23
 6/12 anonim ***** válasza:
27%
És agyilag...?
2023. nov. 9. 14:25
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én egy dolog miatt nem csináltam ilyent, mikor céges busszal jártam, hogy elszédültem ahogy folyton mozgott a kezemben a telefon.

Igaz én nem filmet néztem volna, csak chat,meg olvasás .

2023. nov. 9. 14:27
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"épp, hogy akkor más nem tud meglenni ilyen ingerek nélkül"

. Éééés... én nem ezt írtam?

2023. nov. 9. 14:32
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Amikor egyetemista koromban 3,5 órákat buszoztam a lakóhelyem és a suli között, akkor laptopról filmeztem. Bkv-n maximum híreket olvasok, vagy csak nézek ki a fejemből :D
2023. nov. 9. 14:40
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem a kérdést. Mégis miben zavarna? Most pl vaksötétben járok haza munkából, még csak nézelődni se lehet (meg amúgy is elég unalmas ugyanaz a táj sok éve napi 2-3 órában :D )
2023. nov. 9. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!