Tömegközlekedésen hogyan bírtok tableten, mobilon filmet, sorozatot nézni?
Nem egészen értem a kérdést. Most az, hogy zavar-e, ha más nézi, vagy az, hogy nem zavarnak-e a körülöttem lévő dolgok sorozatnézés közben?
Ha előbbi, egyszerűen nem érdekel. Ha utóbbi, akkor ha valamire nem tudok adott helyzetben koncentrálni, akkor nem csinálom, mert úgysem szórakoztat.
Nyilván úgy, hogy az érdekli őket. Audiovizuális inger, minimális erőbefektetéssel, szemben az utazás monotinításával, amelyben kevsen látják meg szépséget.
Ha téged jobban érdekel, mi van körülötted, mint ami egy kis kijelzőn történik, akkor legyél hálás a sorsnak. Éppen az a probléma, hogy sok ember már képtelen meglenni pár percre is az ilyen mesteséges ingerek nélkül.
Én egy dolog miatt nem csináltam ilyent, mikor céges busszal jártam, hogy elszédültem ahogy folyton mozgott a kezemben a telefon.
Igaz én nem filmet néztem volna, csak chat,meg olvasás .
"épp, hogy akkor más nem tud meglenni ilyen ingerek nélkül"
. Éééés... én nem ezt írtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!