Tényleg ennyi mazochista van, vagy csak trollkodnak?
Sok időjárási portál publikál a közösségi médiában és érdekes kommenteket olvasok.
Előre bocsátom, hogy aki fizikailag rosszul van és nem bírja a nagy meleget, arra ez nem vonatkozik, azt elfogadom.
DE! Rengetegen bajlódtak a szokatlanul meleg szeptemberrel, az enyhe októberrel. Sokaknak az volt a baj, hogy süt a nap, sokaknak az enyhe, viszonylag meleg idő. Szeptember és október csak meleg és langyos volt, de nem kánikula, mégis problémáztak miatta.
Ilyeneket olvastam: (zárójelben az én kommentem)
"azt szeretem, ha csipked a hideg" - (ómájgád, miért nem költözöl Alaszkába?)
"ilyenkor már hidegnek kellene lennie!" - (és? ennyire fűteni akarsz?)
"kifejezetten szeretem a borongós esős időt" - (kinek a rózsa, kinek a tövis)
De most tényleg! Ezek trollok vagy valóban ennyire szeretnek szenvedni?
Aztán vannak, akik bölcsességként élik meg, hogy azt mondják, hogy a nagy hidegben elpusztulnak a kártevők - ami egyébként teljesen igaz is - de azért tájékoztatok mindenkit, hogy olyan országokban is van élet, ahol sosem megy fagypont alá a hőmérséklet.
Kedvencem az volt, hogy szereti, ha csipkedi a hideg. Hajrá...
Te beszélsz? 😂
Arról írsz ki kérdést, h nem mindenki ugyanazt az időjárást szereti, mint őméltósága?😂😂😂
Ómájgád😂
"Frontok frontok hátán, fejfájás!!!" - most írta ki a meteorológia a facén.
Akkor biztos van olyan is, aki a fejfájást szereti és dögunalmas szar vagyok, amiért én nem kampelom a fejfájást :D :D :D
Facén... nemondjtöbbet🙈
Igazad is van🤭 Nyáron nincs front, nincs fejfájás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!