A szoc. fóbiás embereknek miért jó, hogy névtelen fórumokon trollkodnak meg keménykednek miközben a való életben meg gyávák? Mi haszon származik nekik ebből?
Figyelt kérdés
2021. jan. 25. 18:18
1/10 anonim válasza:
Ez nem mindenkire igaz, aki szoc. fóbiás, de akik így viselkednek, valószínűleg így adják ki magukból a felgyülemlett negatív érzelmeik miatti feszültséget, amit nyíltan, emberek között nem mernek vagy nem tudnak megtenni.
3/10 anonim válasza:
Ne általánosíts, nem minden szocfóbiás ember ilyen, egyébként pofon egyszerű = feszültséglevezetés!
4/10 anonim válasza:
Nem a szoc. fóbiásokkal van a baj, hanem azokkal, akik a pénzért eladják a saját lelküket.
5/10 anonim válasza:
Kinek nem inge. Én pont trollkodok és keménykedek. Azt írom, amit gondolok, és úgy, ahogy a való életben mondanám. Gondolom, aki trollkodik, nagypofájú a neten, feszkót vezeti le, vagy azt írja, amit szíve szerint tenne, de jól tudja, erre a valóságban semmi esély.
6/10 anonim válasza:
Nem minden troll szoc.fóbiás és nem minden szoc.fóbiás trollkodik alkalom adtán.Van aki alapból szeret beszólogatni és a net erre épp megfelelő tér és ettől nem biztos hogy gyáva
7/10 anonim válasza:
Csak gyakorolnak, hogy egyszer a való életben is kipróbálhassák végre a tudásukat.
8/10 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy a trollok szoc. fóbiásak??? South Parkot néztél??? Mert ott Kyle faterja volt a legnagyobb troll.
9/10 anonim válasza:
Tudod, a valóban szociofóbiás emberek az interneten is azok maradnak. Hiába nem látszik az arcod.
10/10 anonim válasza:
Én is szoc fóbiás lány vagyok, és nem szoktam trollkodni. Ha egy poszt vagy kérdés egyértelműen troll vagy gáz, van hogy beírok alá valami hasonlóan röhejes dolgot, de keménykedni meg feleslegesen piszkálni nem szoktam senkit. Sőt, nekem kimondottan rosszul esik, ha valaki más csinálja ezt velem online, hiába tudom, hogy anonim az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!