Férfiak! Ti miért játszotok nő karakterekkel a játékokban? Nőknek érzitek magatokat:D?
Már nem nagyon játszok ilyesmi játékokat, de pár indok azért eszembe jut:
1. egyes játékokban kisebb a hitboxa a női karaktereknek
2. szívesebben nézek egy női karaktert mint egy férfit
3. bizonyos hangeffektek elég zavaróak a férfi karakterekkel. pl. a folyamatos férfi nyögéseket hallgatni órákon keresztül nekem elég idegesítő volt
4. jobban illik a karakterhez (pl. WoW-ban női nightelf druida voltam, mert jobban illett szerintem a karakterhez)
Jah és leszögezném hogy nem azért nem játszok már mert bármi gondom lenne a gamerekkel - barátnőm is szokott játszani gépen - de túl nagy bennem a versenyszellem és nagyon könnyen rá tudok függeni a győzelem érzésére, és hamar függővé válok, ami miatt nagyon sok időt és esetenként pénzt pazarlok el egy-egy játékra hogy a legjobb lehessek benne. Úgyhogy ezért hagytam abba minden multiplayer játékot és maradok a jó öreg single player stratégiai játékoknál ahol nincsenek női meg férfi karakterek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!