Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak! Ti miért játszotok...

Férfiak! Ti miért játszotok nő karakterekkel a játékokban? Nőknek érzitek magatokat:D?

Figyelt kérdés
Szimplán érdekellne tényleg

2023. nov. 5. 17:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
78%
mert tetszik a karakter, nagy ész kell hozzá hogy kitaláld, nem nem gondoljuk azt hogy a karakterek mi vagyunk
2023. nov. 5. 21:16
 12/23 anonim ***** válasza:
Egy pl.: Mortal COmbat-ban érdekel a női dominancia.
2023. nov. 5. 21:26
 13/23 anonim ***** válasza:
78%

Már nem nagyon játszok ilyesmi játékokat, de pár indok azért eszembe jut:

1. egyes játékokban kisebb a hitboxa a női karaktereknek

2. szívesebben nézek egy női karaktert mint egy férfit

3. bizonyos hangeffektek elég zavaróak a férfi karakterekkel. pl. a folyamatos férfi nyögéseket hallgatni órákon keresztül nekem elég idegesítő volt

4. jobban illik a karakterhez (pl. WoW-ban női nightelf druida voltam, mert jobban illett szerintem a karakterhez)

Jah és leszögezném hogy nem azért nem játszok már mert bármi gondom lenne a gamerekkel - barátnőm is szokott játszani gépen - de túl nagy bennem a versenyszellem és nagyon könnyen rá tudok függeni a győzelem érzésére, és hamar függővé válok, ami miatt nagyon sok időt és esetenként pénzt pazarlok el egy-egy játékra hogy a legjobb lehessek benne. Úgyhogy ezért hagytam abba minden multiplayer játékot és maradok a jó öreg single player stratégiai játékoknál ahol nincsenek női meg férfi karakterek :D

2023. nov. 5. 21:51
 14/23 anonim ***** válasza:
78%
Inkabb egy not bamulok mint egy csavot 😀
2023. nov. 6. 10:17
 15/23 anonim ***** válasza:
Talán a diablo2 ben játszottam utoljára női karaktert, és a válasz prózai.... Nem volt férfi mágus
2023. nov. 6. 18:14
 16/23 A kérdező kommentje:
Szimplán azért fordult meg a kérdés, mert ha én játszom a karakterekbe önmagam keresem. :)
2023. nov. 6. 21:26
 17/23 anonim ***** válasza:
nekem nincs személyiségem viszont szeretek formás női karaktereket nézni
2023. nov. 6. 21:28
 18/23 A kérdező kommentje:
#17, igen látszik mennyire nincs;)
2023. nov. 6. 22:37
 19/23 anonim ***** válasza:
keresd önmagad a karakterekben, a kutyát nem érdekli
2023. nov. 6. 22:47
 20/23 A kérdező kommentje:
Látszik mennyire magatokra vettétek;)
2023. nov. 7. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!