Miért szerettem mindig a lányos/lány karaktereket a mesékben gyerekként fiúként? Van más is? Valahogy inkább velük azonosultam meg emo is voltam de aztán mára már kigyúrt vagyok és férfias, nem lettem meleg :D
Én a Vadmacska kommandót szerettem, meg a Powerpuff Girls-t, de szerettem a Yugioh-t meg a Dice-t is, szeretem a kiscicákat meg bármilyen kisállatot, egy gyereket is aranyosnak tudok tartani, ha tényleg aranoys, de közben metált hallgatok, verekedős játékkal játszom, fizikai munkát végzek, stb.
Heteró 19/F
Ez csak így ízlés dolga, másrészt meg esetenként más, harmadrészt meg vannak jobban-rosszabbul megírt karakterek :D Ha közel áll hozzád egy karakternek a története, úgy érzed, hasonló dolgokkal küzdesz, vagy csak simán tetszik/szimpatikus, akkor mindegy a neme. Szerintem nekem lány létemre Herkules a kedvenc mesekarakterem (ha csak Disneyt nézünk, és csak azt, amit gyerekkoromban láttam, mert ha más is játszik, akkor nagy hosszakkal nyer Howl A vándorló palotából). Vagy hát vannak még versenyzők nyilván, de nem ez a lényeg.
Nincs ezzel semmi baj, meg azzal se, hogy a kismacskákat pl aranyosnak tartod. Tényleg azok :D Ez nem csak ilyen meleg dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!