Én szőke nőként sosem szerettem ezeket. Iskolában mindig kitűnő voltam, egyetemre mentem, diplomám lett. Igaz, a hajam kicsit sötétült, de még nem barna. Inkább homokszőke.
#9: Miért, Orbán és Trump szerinted ostoba? Akkor mi a véleményed a szenilis Bidenről, vagy Fekete-Győrről, Gelencsérről, Márki-Zayról?:)
2023. okt. 31. 20:49
12/24 A kérdező kommentje:
7# Szerencsére nem olyan helyen vagyok, ahol ilyen általánosító vicceket mondanak. Egyiket se szeretem, de ezt emeltem most ki a sok közül, mivel ez áll hozzám a legközelebb.
Viszont van olyan ismerősöm, aki szintén szőke, és kipécizték. Folyton szekálják szőke nős viccekkel. Mára már befestette a haját, de erre jött a mesterséges intelligenciás "vicc" . Ezek csak addig viccek szerintem, amíg mindkét félnek az. Meg egyébként se értem mi a jó ezekben. A baráti társaságban sosem előre megírt poénokat mondunk egymásnak. Csupán, ami jön csak úgy spontán.
2023. okt. 31. 20:49
13/24 anonim válasza:
A 20:49-es válaszoló tuti egy szőke nő.
2023. okt. 31. 20:52
14/24 anonim válasza:
#12 Ó, hogyne lennének! :D Te jó ég, hallottad már bármelyiket beszélni? Egyébként ha legalább szőke nőket hoztál volna fel a védelmükre, hiszen velük lettek szembeállítva, de nem...! :D Tényleg a pasis vicc lesz az új szőkenős vicc.
2023. okt. 31. 20:52
15/24 anonim válasza:
A 20:49-es inkább egy szőke pasi :D
Bár aki Orbánnal és Trumppal példálózik, azt nem az eszéért szeretik, legyen nő vagy férfi, szőke vagy barna, vagy éppen hupikék hajú.
2023. okt. 31. 20:57
16/24 anonim válasza:
tudod miért nevetnek a sötét hajú nők a szőke nős vicceken?
mert azt hiszik rájuk nem vonatkozik
2023. okt. 31. 21:02
17/24 anonim válasza:
#16 Tehát ugyanazért, amiért a pasik is. :)
2023. okt. 31. 21:11
18/24 anonim válasza:
Na mi van Unintelligens Mosógép (ragyogó név és találó! :D), felrobbant a férfiegód, hogy privát üzenetben kezdtél el köpködni? :D El sem tudom mondani, mennyire boldoggá tettél ezzel! :) Ezt szeretem a legjobban, amikor ennyire felforr az ilyen hímsoviniszta gyökerek agy(?)vize. :]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!