Mit gondoltok a szőke nős viccekről?
Én szőke nőként sosem szerettem ezeket. Iskolában mindig kitűnő voltam, egyetemre mentem, diplomám lett. Igaz, a hajam kicsit sötétült, de még nem barna. Inkább homokszőke.
Ti mit gondoltok erről?
Nem értem, mit kéne gondolnunk róla. Ugyanolyan viccek, mint az anyós poénok, a rendőr viccek vagy akár melyik általánosító tréfa.
Az emberi elme mindig általánosít. Kipécéz azonos külső jellemeket (bőr-, hajszíj, magasság, súly, etnikum), foglalkozásokat, majd ezekhez belső tulajdonságokat rendel. Így jön ki, hogy a szőke nők buták, a rendőrök egyszerűen, a cigányok lopnak, a kövérek esznek ésatöbbi.
Inkább visszakérdeznék: ha valaki egy szőke nős viccet mond a jelenlétedben, akkor megsértődsz rá? Rosszul esik?
#10 Hm. :) És mi a helyzet a szóviccek kedvelőivel? :) Nekem ez az egyik kedvenc viccem:
- Miért hívják a földönkívülit aliennek?
- Mert a Földön nem él ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!