Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok a szőke nős...

Mit gondoltok a szőke nős viccekről?

Figyelt kérdés

Én szőke nőként sosem szerettem ezeket. Iskolában mindig kitűnő voltam, egyetemre mentem, diplomám lett. Igaz, a hajam kicsit sötétült, de még nem barna. Inkább homokszőke.

Ti mit gondoltok erről?

2023. okt. 31. 20:27
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
57%
Én sem értem, hiszen a férfiak sem okosabbak, egy hangyányit sem.
2023. okt. 31. 20:34
 2/24 anonim ***** válasza:
81%
Semmit, csak egy vicc. Eléggé le lenne korlátozva a viccmesélés, ha semmi olyat nem mondanánk ami zavarhat valakit.
2023. okt. 31. 20:35
 3/24 anonim ***** válasza:
29%
Magát minősíti, aki ilyet mesél.
 4/24 anonim ***** válasza:
56%
Az összes ilyen sztereotipia vicc unalmas, csak olyan emberek mondogatják őket akiknek nincs saját humorérzékük, és ezért előre megírt vicceket kell bemagolniuk.
 5/24 anonim ***** válasza:
85%
#1 :D De szép, öngól ez. :) Tudod, ha mindenki szembemegy veled az autopályán, akkor valószínűleg nem ők a hülyék, hanem te. :D
2023. okt. 31. 20:36
 6/24 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%

Nem értem, mit kéne gondolnunk róla. Ugyanolyan viccek, mint az anyós poénok, a rendőr viccek vagy akár melyik általánosító tréfa.

Az emberi elme mindig általánosít. Kipécéz azonos külső jellemeket (bőr-, hajszíj, magasság, súly, etnikum), foglalkozásokat, majd ezekhez belső tulajdonságokat rendel. Így jön ki, hogy a szőke nők buták, a rendőrök egyszerűen, a cigányok lopnak, a kövérek esznek ésatöbbi.

Inkább visszakérdeznék: ha valaki egy szőke nős viccet mond a jelenlétedben, akkor megsértődsz rá? Rosszul esik?

2023. okt. 31. 20:39
 7/24 anonim ***** válasza:
70%
Kunhalmi Ágnes színre lépése óta a szőke nős viccek okafogyottá váltak... :DDD
2023. okt. 31. 20:41
 8/24 anonim ***** válasza:
37%
Orbán és Trump után a szőke nős vicceket hívhatnánk szimplán pasis vicceknek is. :D
2023. okt. 31. 20:45
 9/24 anonim ***** válasza:
18%
Egy ember jelleméről sokat elárul, hogy miből csinál viccet, vagy milyen vicceket szeret. A szőke nős viccek kedvelői általában primitív, nagypofájú (de valójában gyáva) barmok, akik a nőket eleve kevesebbre tartják.
2023. okt. 31. 20:45
 10/24 anonim ***** válasza:
91%

#10 Hm. :) És mi a helyzet a szóviccek kedvelőivel? :) Nekem ez az egyik kedvenc viccem:

- Miért hívják a földönkívülit aliennek?

- Mert a Földön nem él ilyen.

2023. okt. 31. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!