Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem képesek válaszolni...

Miért nem képesek válaszolni az emberek az üzentre, ha elolvassák?

Figyelt kérdés

Elhiszem, hogy mindenki rohan, mindenkinek van más dolga, mindenkit a saját dolga érdekel és a másik abszolút nem.

Jelen esetben írtam egy csoporttársnak, mert nem voltam az órán, hogy esetleg eltudná-e küldeni az órai anyagot? Erre semmi válasz, pedig látta.

Legközelebb, csak 2 hét múlva találkozunk, addig is szerettem volna bepótolni, hogy ne maradjak le olyan nagyon. A mókás az, hogy van aki elolvassa és nem reagál semmit, van aki el sem olvassa amit írok. És nem tudom mi az oka, hogy nem akarnak segíteni. Vagy ha már elolvassa, miért nem lehet annyit írni, hogy ne haragudj de nem tudom/ vagy nem akarom elküldeni?

Az is lehet, hogy éppen elfelejtette?! (nem tudom hogy, ha egyszer megnyitotta) de akkor is, most én kuncsorogjak, hogy bocsi, de írtam egy hete, amit el is olvastál, esetleg eltudod küldeni , vagy sem?

Értem én, hogy nem óvoda, nem általános iskola, de miért nem lehet válaszolni?

Nem azt írtam, hogy szia mizu?

( Nálunk nincsenek klikkek, nem tudom más helyen hogy van, hogy esetleg 2, 2-3 ember összedolgozik-e) ;mindenki elvan magának.

Amivel nincs baj, csinálja mindenki a saját dolgát, de nem értem, hogy miért nem lehet válaszolni, ha elolvassa valaki.

Nem lehet megírni , hogy nem akarom elküldeni? nem tudom elképzelni, hogy ha valaki elolvassa 2 perce nincs erre válaszolni, hogy igen tudok segíteni később, vagy nem nem tudok segíteni és nem is akarok soha.

Lehet nem kellene magamra vennem, de borzasztóan bosszant, hogy ennyire semmibe nézik az embert.

2023. okt. 28. 17:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy akkor nem votl ideje, csak azért nézte meg, hátha tényleg sürgös.

Egy üzenetre válaszolni jóval több idöbe kerül, mint megnézni, föleg, amit te kérdél, az nem fél perc.

2023. okt. 28. 17:16
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Ha akarsz valamit ne nekünk sírjál, hanem neki, vagy írj egy másik csoporttársadnak, vagy hívd fel, de ez a passzív agresszív hozzáállás könnyen lehet, hogy azzal fog járni hogy nem lesz meg az anyag időre.
2023. okt. 28. 17:23
 3/16 A kérdező kommentje:

Ez nem ma történt, hanem a hét elején.

Azóta nem hiszem , hogy nem volt annyi ideje, hogy lefotózza a füzetet.

Annyit lehet írni, ha per pillanat nem is és rá, hogy ne haragudj nem alkalmas most, nem vagyok otthon van nem is kell megmagyarázni, hétvégén küldöm vagy nem fogom elküldeni. Valamit szerintem azért illik reagálni.

"Főleg amit te kértél" azért akkora nagy dolgot nem hiszem, hogy kértem azzal, hogy 1 óra anyagát fotózza le.

Nem 1 egész heti anyagot.

Senki nem sírt neked, ez nem az első ilyen alkalom, hogy nem válaszolnak.

És nem csak nekem. (van egy nagy közös csoport, bárki bármit elkér mindenki lapít)

Ezért (is) kérdezem, hogy miért nem képesek az emberek segíteni, vagy válaszolni. Nem olyan egyszerű, mint ahogy te azt gondolod, hogy van 20 osztálytárs aztán én írkálok mindenkinek, valaki majdcsak elküldi.

Ezen az órán 3-an vagyunk. Ebből az egyikőjük csak bejár neki hiába írok, nem jegyzetel.

Hívjam fel?! persze még házhoz is megyek, mert 1 hét alatt nem sikerült néhány fotót átdobni? vagy reagálni annyit hogy majd küldöm/ nem küldöm.

Pont amit te ajánlanál az lenne a passzív agresszív hozzáállás hogy kezdjem el hívogatni. 1 az hogy nem tudom a tel. számát és nem kezdem el messengerbe hívogatni. 2 ha tudnám a számát sem hívnám fel ugyanis, ha valaki 1 hét alatt nem képes reagálni egy üzenetre nem fogok utána szaladgálni, hogy ugyan mégis küld már el....

2023. okt. 28. 17:49
 4/16 anonim ***** válasza:
53%
Mert kutyaütők.
2023. okt. 28. 18:36
 5/16 anonim ***** válasza:
52%
Mert leszarjak. Az ilyet offolni kell, nem haver
2023. okt. 28. 19:42
 6/16 A kérdező kommentje:

#5 Tudom én azt, hogy nem haver ( vagyis már rájöttem) nem is szeretnék barátkozni, ezek után

de, ha nincs másik csoporttárs akkor elég gáz...

2023. okt. 28. 19:52
 7/16 anonim ***** válasza:
Sajna az eletbe nagyreszt csak magara szamithat az ember
2023. okt. 28. 20:01
 8/16 A kérdező kommentje:

Az biztos, dehogy egy órai anyagot sem lehet elkérni az szerintem túlzás.

Nem a vizsgakérdéseket,és nem is kidolgozott tételeket kérdeztem.

De szerintem annyit azért lehetne írni, hogy "nem, ne is várd".

2023. okt. 28. 20:19
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

Megynitja, elolvassa, aztán felejti el.

Megvan a saját élete, amiben te nem vagy főszereplő, csak a random csoporttárs, aki írt valami baromságot.

2023. okt. 29. 02:25
 10/16 anonim ***** válasza:
62%

Sajnos a generációd jó része ilyen bunkó modra nevelkedett.

Nem tanították meg elemi viselkedésre sem.

Az ilyen nem is érti, hogy hogy képzeled, hogy megkapd az óravázlatát.

Ezeket a szgépes játékok és a tahó sorozatok nevelték.

Anno az egyetemen ilyen szinten összedolgoztunk, jegyzeteket másoltunk egymásnak. Persze a saját kidolgozott anyagunkat nem adtuk át. Voltak, akiknmár kutatásokban vettek részt.

De pl. szívesen elmagyaráztunk anyagokat egymásnak, stb,

Volt, hogy az előadáson megjelenést aláírásunkkal kellett igazolnunk. Ha kellett aláírtunk egymás helyett, nehogy a túl sok hiányzás miatt ne kapjuk meg a vizsgára bocsátást.

Összejártunk actörzshelyünkre, megváltani a világot. Jó kis csoport bolt.

2023. okt. 29. 02:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!