Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha most lenne egy állás...

Ha most lenne egy állás interjú, és megkérdeznék hogy hogyan látjátok magatokat 5 év múlva, mit válaszolnátok?

Figyelt kérdés

2023. aug. 28. 19:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondanám, hogy olyan helyen szeretnék dolgozni ahol nincsenek körülöttem, sem felettem, sem sehol olyan emberek akik olyan szintű szakmai hozzá nem értést mutatnak, hogy azért telnek bosszúsan a munkanapjaim, mert más szakbarbárságát kell helyrehoznom.
2023. aug. 28. 19:38
 2/17 anonim ***** válasza:
43%
Kötélen lógva....
2023. aug. 28. 19:39
 3/17 anonim ***** válasza:
38%
Külföldön vagy holtan.
2023. aug. 28. 19:39
 4/17 anonim ***** válasza:
43%
Jelen munkahelyemből és munkakörömből kiindulva nem lennék optimista. Itt is azzal etettek, hogy ilyen előrelépés olyan előrelépés, aztán mégis azt látom, hogy beragad az ember egy pozícióba és csak a főnök fiát teszik be fölé protekcióban. Valószínűleg máshol is ugyanez lenne.
2023. aug. 28. 19:56
 5/17 A kérdező kommentje:

Komoly

Minden 2. ember megakar halni vagy mi? :D

2023. aug. 28. 19:56
 6/17 anonim ***** válasza:
81%

Ősszintén megmondanám, hogy 5 év múlva én már külföldön szeretnék dolgozni, mert Magyarországon nem láttok semmilyen pozitív jövőképet.

Van itt még olyan ember, aki tényleg ősszintén, aki még nem gondolkozott el a külföldi munkán?!

A rokonaim, a barátaim, az ismerőseimnek a 90% külföldön dolgozik, csak én vagyok olyan marha hogy láttok, vagy láttam némi jövőképet.

Ez ami itt folyik nem csak egy gazdasági probléma, ez már az ország tönkre tétele!

2023. aug. 28. 20:12
 7/17 anonim ***** válasza:
83%
Azt, hogy remélem 5 év múlva végre megfizet és megbecsül a cég akinek dolgozom nap mint nap
2023. aug. 28. 20:22
 8/17 anonim ***** válasza:
58%
A pillanat embere vagyok. Valószínűleg ezt válaszolnám.
2023. aug. 28. 20:52
 9/17 anonim ***** válasza:
63%
Én most úgy érzem, azt mondanám, hogy remélem, 5 év múlva, ha még itt dolgozom, akkor én leszek az, ha valakinek valami gondja akad a munkában, akkor azt mondják, hogy ahh az (én nevem) ezt tudja, kérdezd meg tőle!
2023. aug. 28. 21:08
 10/17 anonim ***** válasza:
65%

"Itt dolgoznék önöknél 5 év múlva is "

Nyilván nem az igazat mondanám

2023. aug. 29. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!