Ha most lenne egy állás interjú, és megkérdeznék hogy hogyan látjátok magatokat 5 év múlva, mit válaszolnátok?
Figyelt kérdés
2023. aug. 28. 19:33
1/17 anonim válasza:
Azt mondanám, hogy olyan helyen szeretnék dolgozni ahol nincsenek körülöttem, sem felettem, sem sehol olyan emberek akik olyan szintű szakmai hozzá nem értést mutatnak, hogy azért telnek bosszúsan a munkanapjaim, mert más szakbarbárságát kell helyrehoznom.
4/17 anonim válasza:
Jelen munkahelyemből és munkakörömből kiindulva nem lennék optimista. Itt is azzal etettek, hogy ilyen előrelépés olyan előrelépés, aztán mégis azt látom, hogy beragad az ember egy pozícióba és csak a főnök fiát teszik be fölé protekcióban. Valószínűleg máshol is ugyanez lenne.
5/17 A kérdező kommentje:
Komoly
Minden 2. ember megakar halni vagy mi? :D
2023. aug. 28. 19:56
6/17 anonim válasza:
Ősszintén megmondanám, hogy 5 év múlva én már külföldön szeretnék dolgozni, mert Magyarországon nem láttok semmilyen pozitív jövőképet.
Van itt még olyan ember, aki tényleg ősszintén, aki még nem gondolkozott el a külföldi munkán?!
A rokonaim, a barátaim, az ismerőseimnek a 90% külföldön dolgozik, csak én vagyok olyan marha hogy láttok, vagy láttam némi jövőképet.
Ez ami itt folyik nem csak egy gazdasági probléma, ez már az ország tönkre tétele!
7/17 anonim válasza:
Azt, hogy remélem 5 év múlva végre megfizet és megbecsül a cég akinek dolgozom nap mint nap
8/17 anonim válasza:
A pillanat embere vagyok. Valószínűleg ezt válaszolnám.
9/17 anonim válasza:
Én most úgy érzem, azt mondanám, hogy remélem, 5 év múlva, ha még itt dolgozom, akkor én leszek az, ha valakinek valami gondja akad a munkában, akkor azt mondják, hogy ahh az (én nevem) ezt tudja, kérdezd meg tőle!
10/17 anonim válasza:
"Itt dolgoznék önöknél 5 év múlva is "
Nyilván nem az igazat mondanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!