Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha most lenne egy állás...

Ha most lenne egy állás interjú, és megkérdeznék hogy hogyan látjátok magatokat 5 év múlva, mit válaszolnátok?

Figyelt kérdés

2023. aug. 28. 19:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
"Etikátlan feltenni öt évre előremutató kérdést egy olyan országban, ahol egyik napról a másikra tengődik a lakosság!"
2023. aug. 29. 09:03
 12/17 anonim ***** válasza:

Hogy hogyan LÁTNÁM magam? Valószínűleg lesz egy hasonló melóm, épp annyival leszek előrébb/bejjebb/stb. amennyivel jobban ki is leszek égve a rohadt multis környezetben, tehát ugyanennyire elégedetlen, motiválatlan leszek és ugyanarra lesz elég a pénzem mint most, a felszínen maradásra.

Hogy hogyan SZERETNÉM LÁTNI magam az egy másik kérdés. Szeretném, ha amit most tanulok új eszközökről, az beépülne nálam a gyakorlatba, mert eddig minden egyes előrelépést ennek köszönhettem. Szeretném, ha az eredeti szakmámról is több, közelibb tapasztalatom lenne. Szeretném, ha ez a kettő össze is kapcsolódna és a reálbérem a mostani kb 2x-ese lenne, lenne esélyem egy-egy valódi szombatévet tartani 2026-ban és 2033-ban is, amikor fontos, munkán kívüli dolgokkal foglalkozhatok.

De szerintem a mai helyzetben minden lehetséges, az is, hogy beüt egy covidhoz, háborúhoz hasonló 3. ménkű. Lehet, hogy örülni fogok annak, ha egyáltalán a mostani pozíciómat meg tudom tartani az élet minden területén, és nem vágyok többre. Lehet, hogy ez sem sikerül majd, rajtam kívülálló okok miatt... De az is lehet, hogy olyan technológiai, gazdasági átalakulás jön amiben pont hogy megtalálom a helyem és sokkal jobb helyzetben leszek.

Csatlakozva az egyik előttem szólóhoz, pofálanság ilyet kérdezni munkáltatói oldalról, sok helyen azt se tudják jövő ilyenkor meglesz-e még a cég, de Te tervezz velük 15 évre. Finoman, de erre is utalnék, rákérdeznék, mi az, amit ők garantálnak?

2023. aug. 29. 09:24
 13/17 anonim ***** válasza:
51%
"A következő percet se látom Uram/Hölgyem!"
2023. aug. 29. 15:22
 14/17 A kérdező kommentje:
Lehet etikátlan, de sok helyen felteszik.
2023. aug. 29. 15:43
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
"A tehelyeden!"
2023. aug. 31. 20:22
 16/17 anonim ***** válasza:
49%
#15 "Fel van véve!"
2023. szept. 1. 01:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Én is megmondanám, hogy külföldön.

Napi szinten történnek olyan atrocitások, amik csak megerősítik bennem ezt a célt. Egyszerűen egyre kevésbé van kedvem még csak azon is merengeni, hogy milyen lenne a jövőm ebben az országban (fertőben).

2023. szept. 5. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!