Mást is idegesítenek az ilyen emberek?
Azokra gondolok, akik szinte minden beszélgetésbe próbálják belecsempészni, hogy nem néznek tv-ét illetve, hogy minden filmet csak eredeti nyelven néznek, leszólva azokat, akik szinkronosan filmeznek. A környezetemben ez a két tipus valahogy hasonló emberekből áll, de lehet külön-külön is létező jelenség. Néhány példa, amikor a kolléganőm fennhangon közli, hogy a 4 éves kislánya sehol sem nézhet tv-ét, mert nekik nincs is otthon és buta prolik néznek mindenféle műsort, nekik otthon diavetítő van és max.azon nézhet a kislány napi 1 mesét. Ez a "nem nézek tv műsorokat" dolog egész gyakori az ismerőseim közt, amit teljesen megértek csak azt nem, hogy miért kell lenézni, aki pl.szereti az X-Faktor vagy Nyerő Páros, Valóvilág fajta műsorokat. A szinkorellenes emberkékben meg az csesz fel amikor ilyen fellengzősen mondja, hogy "jajj, tudod van az a nagyon jó film, de magyarul nem tudom a címét, mert én nem nézek semmit magyarul, haha". Lehet nem jön át, de azokra gondolok, akik többnek érzik magukat, mert eltérnek az átlagostól vagy ezzel akarják felhívni a figyelmet arra , hogy jól beszélnek pl. angol nyelven.
Lehet velem van a gond, hogy könnyen felhúznak az ilyen emberek vagy mást is idegesit?
Engem meg azok az emberek akik szerint egy ember személyiségét leírja az, hogy nem néz TV-t és hogy eredeti szinkronnal nézi a dolgait. :D
Az hogy te mit képzelsz bele egy ilyen tök átlagos dologba az a te dolgod, a másik félnek ebben felelőssége nincs. Ok Magyarország szóval ja ha valaki beszél angolul az már kb. átlag fölötti... XD Gondolom ne itt említsem meg, hogy én egy csomó cuccnak az angol címét se tudom mert az eredeti az japán és én momentán úgy nézem.
Nem, egy emberről marhára nem mond el semmit az hogy nem néz TV-t vagy, hogy eredeti szinkronnal nézi a filmeit, sorozatait stb. Max annyit, hogy a TV-ben nincs semmi érdekes, vagy 24 órán belül fent van a neten, illetve azt hogy a magyar szinkron egy kalap szar. :D Ez aztán nem az ember személyiségén múlik, szimpla tények deal with it.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!