Rajtam kívül mást is idegesítenek azok az emberek, akik minden használt holmijukat megpróbálják eladni?
Nálunk a családban sosem volt divat az eladás meg üzletelés. Az is lehet az oka, hogy kicsit jobb módúak vagyunk az átlagnál, de valahogy én olyan rangon aluli dolognak is érzem, hogy minden megunt holmimmal házaljak valakinél, akár szüksége van a másiknak a cuccra, akár nem.
Én ha kell valami, megveszem a boltból, s zavar, amikor más odajön, hogy kell-e ez meg az. És persze meg van sértődve, ha nem kell, mert éppen az eszemben sem volt, hogy kéne nekem olyan.
Ennél egy fokkal jobb, de ugyanakkor a netes eladással se tudok azonosulni. Látom teljesen jó módú ismerősömet is, ahogy kitett egy használt cipőt 3000 Ft-ért. Én nem járatnám le magam ennyi pénzért, az biztos.
Én úgy vagyok vele, hogy ha már valami holmim nem kell, akkor max. elajándékozom valakinek, pénzt biztos nem jutna eszembe kérni érte (persze most ilyen max. 5000 Ft értékű dolgokról beszélek). Vagy én vagyok furán bekötve? Ti hogy álltok ezzel?
Jajj én is hasonló vagyok 🙈
Nem vagyok eladogatós, ajándék vagy adomány… én inkább adom rászorulóknak a dolgaimat egyébként…
Nem is vásárolok használt ruhát pl és nem is adok el
En jomodu embereknel latom, hogy hirdetnek. En kint mindenem rakom a zsakokba, viszem jotekonysagi boltba.
Viszont otthon lattam azt is, ahogy a jotekonysagra gyujtott ruhakbol az ott dolgozok kiszedtek az osszes hordhatot. Es olyan is volt, hogy nem szegeny de ismeros arra a felajanlasomra, hogy barmit vigyen, ami tetszik, vagy tud ra valakit, osszemarkolt szinte mindent es utana arulta.
Na ezek utan mar mas erzes fogna el otthon.
"Nálunk a családban sosem volt divat az eladás meg üzletelés. Az is lehet az oka, hogy kicsit jobb módúak vagyunk az átlagnál,"
Hát nem tudom, hogy az 5 ingatlannal rendelkező családom kicsit jobb módú-e az átlagnál, de mi mindig mindent eladtunk. Régen az ingyenes apróhirdető újságban hirdettük meg a cuccokat, és röhögtünk, hogy még kb. a szart is megvették.
Picit beképzelt kérdés, mert ezzel se neked, se nekem nem ártanak ha eladják.
akkor miért zavar?
Hihetetlen milyen dolgok lehetnek idegesitöek másoknak....
Örülj hogy jó módban vagy akinek meg jól jön 3000ft annak meg engedd már meg hogy eladja a saját cuccát jó?
Auti, ezt kicsit benézted, mert olyan 10 éve tartom el csak magam.
Az, hogy jobb módban születtem az átlagnál, nem dicsekvés, csak tény, bárhogy fáj. Egy anonim oldalon ennyit csak ki lehet írni.
Amúgy engem azért bosszant a jelenség, mert rengetegszer megtalálnak, hogy kell-e ez meg az, s ha elutasítom, mert nincs rá szükségem, akkor is csak nyomják és nyomják. Hogy de akkor kevesebbért, de akkor is vigyem el...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!