Miért idegesítenek az emberek ennyire mostanában a buszon vagy a vonatokon?
Egy bokatörés miatt most dolgozni illetve az egyetemre hétvégente busszal vagy vonattal megyek, és azt vettem észre, hogy azóta idegesítenek az emberek.
A buszra várakozás közben simán beelőznek az emberek, hátulról lökődnek, amikor járógipszben vagyok, volt aki rá is lépett.
A vonaton meg folyamatosan értetlenkednek az emberek, szinte mindig ültek a helyemen ahova a helyjegyem szólt, szinte mindig értetlenkedtek azon, hogy most egyáltalán miért kell helyjegy, miért nem lehet más helyre ülni, egymással ordítva beszél mindenki, mindenki türelmetlen és agresszív, mintha nap mind nap kisegítő iskolásokkal utaznék.
És itt most nem a tömegközlekedési eszközzel utazókat akarom leszólni, mert én is 10+ évig közlekedtem úgy, de emlékeim szerint nem volt ennyi retardált akkor.
De lehet az emlékek csak megszépítik :)
En is betegen voltam igy.
Fiatal nőkent begorcsolt a hasam de ugy istenesen.
Zebrán kellett atkelnem es a kocsikbol elkezdtek anyázni amiert normal tempoban mentem át nem gyorsan pattogva mikozben azt hittem leszakad a fél testem is ugy fájt.
" törött lábbal mi a francért nem marad otthon valaki."
Mikor eltörtem a lábam akkor nem jött ki hozzám a kórházi orvos a kórházi röntgen géppel, nekem kellett bemennem vizitre a kórházba, akármilyen hihetetlen.
A te problémádként (nem) kezelik a nyomorodat. Sajnos ott tartunk, hogy amíg valaki nem válik személyesen érintetté egy problémában, addig a problémában nem érintettek úgy tekintenek arra, hogy az nem létezik semmilyen szinten. Itt csak akkor képes valaki változni, - de akkor tegnapelőttre akár 180 fokot is, - ha ráköszön az adott probléma. Ekkor meg tátogva csodálkozik, hogy miért viselkednek vadember módjára körülötte az emberek és miért akarják az ő halálát!
Majmok bolygója 3.0!
Ugyanez megy mindenhol az országban, csak sokkal viccesebb a munkahelyen meg a közúton, tonnás vasakkal.
Szerintem elfogyott a pénzük és frusztrálttá váltak. Könnyebb rajtad levezetni a feszültséget, mint megoldani a problémát a gyökerénél.
Az se tesz jót, hogy már alapból is a legutolsó, hitelből és segélyekből szaporodó, kontra-szelektált, posztkommunista tolvaj-proli emberekből épült fel a magyar társadalom.
"szinte mindig ültek a helyemen ahova a helyjegyem szólt"
Jajj ne ez már megint a helyjegyes kérdező... :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!