Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ez mennyire baj,...

Szerintetek ez mennyire baj, hogy így vezetem le a stresszt és egésznek érzem magam mióta ezt csinálom?

Figyelt kérdés
Amikor nagyon ideges vagyok kifutok az utcára elüvöltöm magam, hogy “vááááá” és ameddig nem találok egy kukát végig ezt üvöltöm és utána addig ütöm/rugdosom ameddig semmi nem marad belőle kb.

2023. okt. 27. 15:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
63%
19. Ne rúgd fejbe, így is elég hülye szegény.
2023. okt. 28. 00:01
 22/27 anonim ***** válasza:
21%
Jól teszi, hogy ezt csinálja, és levezeti a feszültséget.
2023. okt. 28. 06:20
 23/27 anonim ***** válasza:
41%
#17 Szerintem inkább találkozzatok, és rugdossátok egymást, lehetőleg létfontosságú szerveknél! Mindenkinek jobb lenne :D
2023. okt. 28. 09:29
 24/27 anonim ***** válasza:
46%
Jobb, minthogyha itt tombolna, és hisztizne. Akkor inkább tárgyon vezesse le a feszültséget.
2023. okt. 31. 04:25
 25/27 anonim ***** válasza:
24, inkább tomboljon itt. Az legalább nem bűncselekmény, mint a garázdaság
2023. okt. 31. 08:40
 26/27 anonim ***** válasza:
Vezesse le tárgyakon a feszültségét. A saját tárgyain.
2023. okt. 31. 08:45
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer láttam egy dokumentumfilmet német neonáci fiatalokról, akiket miután elkövettek néhány erőszakos bűncselekményt, kényszerfocizásra ítéltek. Az elítéltek imádták, ugyanis egy csomó mindent megélhettek sport közben: küzdhettek, közösen, "utálhatták" a másik csapatot, legyőzhették. Mégsem lett senkinek sem baja. Neked is ajánlom, hogy sportolj valamit, mielőtt elkapnak.
2023. okt. 31. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!