Szerintetek ez mennyire baj, hogy így vezetem le a stresszt és egésznek érzem magam mióta ezt csinálom?
Miért nem a saját kukátokat rugdosod?
Jól mondják, vegyél egy boxzsákot, aztán püfölheted otthon üvöltözve:)
Szerintem ez annyira baj, hogy extrém sok stresszt fojthatsz el magadban, sok benned a kezeletlen agresszió, ahogy a többiek is leírták, sokféle másokat is figyelembe vevő megoldások vannak, amellyel levezethető. Én úgy gondolom, ha én azzal vezetem le a feszültséget, hogy 10 km-t futok, az pozitív, mert a negatív energiát pozitívvá tettem, sportoltam, az egészségemnek is jót tettem. De ha én úgy vezetem le a feszkót, hogy üvöltözök és rongálok, akkor a negatív energiát még több negatív energiára cserélem, ergo csak az agressziót növeled magadban.
És hogy te ettől jobban érzed magad na az a baj. Ebben érzek némi visszafojtott embergyűlöletet, hiszen e cselekedeteddel veszel elégtételt a környezetedben lévő ártatlan embertársaidon.
Hmmm. Egy pszichológust javasolnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!