Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ez mennyire baj,...

Szerintetek ez mennyire baj, hogy így vezetem le a stresszt és egésznek érzem magam mióta ezt csinálom?

Figyelt kérdés
Amikor nagyon ideges vagyok kifutok az utcára elüvöltöm magam, hogy “vááááá” és ameddig nem találok egy kukát végig ezt üvöltöm és utána addig ütöm/rugdosom ameddig semmi nem marad belőle kb.

2023. okt. 27. 15:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
65%
Miért nincs még törölve ez a kreténség...?
2023. okt. 27. 16:31
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem a saját kukátokat rugdosod?

Jól mondják, vegyél egy boxzsákot, aztán püfölheted otthon üvöltözve:)

2023. okt. 27. 16:39
 13/27 anonim ***** válasza:
78%
Jól van öcsi, látom megkezdődött az őszi szünet. Nagy az unalom, jobbat nem tudtál kitalálni?
2023. okt. 27. 16:46
 14/27 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem ez annyira baj, hogy extrém sok stresszt fojthatsz el magadban, sok benned a kezeletlen agresszió, ahogy a többiek is leírták, sokféle másokat is figyelembe vevő megoldások vannak, amellyel levezethető. Én úgy gondolom, ha én azzal vezetem le a feszültséget, hogy 10 km-t futok, az pozitív, mert a negatív energiát pozitívvá tettem, sportoltam, az egészségemnek is jót tettem. De ha én úgy vezetem le a feszkót, hogy üvöltözök és rongálok, akkor a negatív energiát még több negatív energiára cserélem, ergo csak az agressziót növeled magadban.

És hogy te ettől jobban érzed magad na az a baj. Ebben érzek némi visszafojtott embergyűlöletet, hiszen e cselekedeteddel veszel elégtételt a környezetedben lévő ártatlan embertársaidon.

Hmmm. Egy pszichológust javasolnék...

2023. okt. 27. 16:52
 15/27 anonim ***** válasza:
8%
Zöld Sárkány másik reggel. (Ezotéria)
2023. okt. 27. 17:55
 16/27 Senior Séf ***** válasza:
A közt9sztasági feladatokat most vette át a MOL, vagyis Lölőke. Ne bassz ki az ország kedvencével.
2023. okt. 27. 19:38
 17/27 anonim ***** válasza:
26%
Én is ezt szoktam csinálni. Egyszer közösen is üthetnénk a kukákat, meglátjuk kinek nagyobb az ereje.
2023. okt. 27. 19:42
 18/27 A kérdező kommentje:
#17. Csókollak 😘😘😘
2023. okt. 27. 19:52
 19/27 anonim ***** válasza:
51%
De fejbe rúgnálak kérdező...
2023. okt. 27. 21:43
 20/27 A kérdező kommentje:
Miért is?
2023. okt. 28. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!