Milyen emberi tulajdonságok a gyengéitek (pozitív értelemben)?
Figyelt kérdés
Nemtől függetlenül, mik azok az akár külső, akár belső tulajdonságok, amik számotokra mindennél többet érnek. Jó lenne egy közös gondolkodást elindítani e téren és kicsit továbblátni a cici, popsi, magasság vonalon, ez is ihlette a kérdést.2023. okt. 26. 22:59
11/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon fontos hogy valaki képes legyen önreflexióra. Ne folyton a külvilágra mutogasson ha baja van. Meg az, hogy komolyabban érdekelje valami értelmes dolog.
13/15 anonim válasza:
Intelligencia, stílus, érzelmi érettség, kifinomultság, izgalmas mértékben vett elvetemültség, saját egyedi világkép, és amikor hasonló elvontabb lélek mint én magam is vagyok.
14/15 anonim válasza:
A kis aranyos, bújós csajok az eseteim.
nekem nem kell domináns, nagyszájú, sminkelős pics*
15/15 anonim válasza:
7 A szeme színes? Mindegyik az, ja, hogy nem barna hanem kék vagy zöld?
A fekete, szürke meg ritka az se semmi, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!