Mennyire fontos az életben, hogy egy nő szép legyen?
31#-es én meg ismerek sok olyat aki állandó kedvezményeket kap.
Ettől még elhiszem, hogy te nem kaptál.
30.
Én nem pontozlak le, mert én írtam a 29.- es választ.
Lehet, hogy nem szabadna ilyet mobdani, de az öngyilkosság már az én fejemben is megfordult, és néha ha nagyon elvagyok keseredve, akkor a mai napig is megfordul a fejemben.
Egyetlen egy dolog miatt nem teszem meg.
Az életem minden más területe teljesen rendben van.
Ezért most, csak azért öngyilkosnak lenni, mert nincs párom, csak ezért, mem éri meg.
Csak ezért nincs értelme.
Ha bármi más problémám is lenne, egészség, anyagiak, bármi, akkor gondolkodás nélkül megtenném.
Az egy másik kérdés, hogy nő nélkül sem az egészség, sem a pénz, semmi nem ér semmit.
Nő nélkül, szetetet nélkül semminek nincs igazi értéke.
Az jó, hogy egészséges vagyok, jó, hogy nincs anyagi gondom, de ezeknek igazi értékük akkor lenne, megtudnám élni valakivel.
A másik meg az, hogy természetesen a remény hal meg utoljára.
A társra találásban az a jó, hogy bármikor megtörténhet. Sőt. Ha nem számítasz rá, az a legjobb.
Ezért érdemes reménykedni, és nem feladni.
31.
A nőkre vonatkozó kedvezményt nem úgy kell elképzelni, hogy kimész a piacra, és elkiáltja magát a hentes, hogy te kapsz 30%-ot.
Nem. Nem erről van szó.
Maga az a tény, hogy NŐ vagy. Ez maga egy előny, mert a nők soklal jobb helyzetben vannak.
A nőktől függ a férfiak helyzete.
Minden esetben, ha párválasztásról van szó, a nő dön.
A férfi csak néz, mint varangyos béka a vízparton, és várja, hogy a nő hogyan dönt.
Lesz e szerencséje, vagy nem.
Na ez az igazi nagy különbség.
Van olyan hogy a nő dönt,ja és hánszor van az hogya férfi mégis megcsalja,
elhagyja,mást választ.
Mondd már el milyen kedvezmények vannak a nőknek,mitől könnyebb az életük?
Talán attól hogy szülniük kell x időn belül,aztán vislhetik annak nyomát örökre a testükön,menstruációval kínlódnak havonta, vagy a változókori panaszoktól? Hagyjuk már.
Szerintem meg egy férfi élete a sokkal könnyebb a hétköznapokban.
Attól hogy sima párválasztásban alap esetben a nő dönt,ez édeskevés
azokkal szemben amit írtam.
34# èn tapasztaltam 30%-os kedvezmènyt is.
Egyik baràtommal ès a baràtnőjèvel lementünk a balatonra. Oda küldtük a baràtnőjèt a büfèhez, hogy vegyen nekünk kajàt. Az eladò azt mondta neki, hogy nagyon szèp vagy fèl àr..
Fèl òra mùlva oda mentem mèg venni valami ès termèszetesen nekem ki kellett fizetnem a teljes àrat..
Ez csak egy pèlda a sok közül.
Ez ìgy igazsàgos, jaa nem, de a nőknek jàr a kedvezmèny..
Persze,fél óra múlva tudta hogy te vagy annak a csajnak a barátjának a barátja! :-D Mindezt egy balatoni büfében,ahol még 2 perccel korábbra se
emlékeznek vissza.. Hihető sztori nagyon.
49 évesen egy dologra emlékszem hogy előnyöm volt nőként,egyszer
egy piacon külföldön egy árus egy karika fülbevalót adott nekem ajándékba,
de akkor 18 éves voltam kb..Ennyit a nagy kedvezményekről..
37#-es Te nem tudsz olvasni ugy latom.
A baratom baratnoje kapott kedvezment a bufeben, mert egyreszt no, masreszt tetszett a bufes csavonak. Mikor en pasikent mentem oda 30 perccel kesobb, nekem mar teljes aron volt minden.
Tehat itt egy megtortent eset az eletembol amikor a no kedvezmenyt kapott, elonyt elvezett a ferfival vagyis velem szemben..
A pad az kb 5 meterre volt a bufetol ahol ultunk es nem volt tomegnyomor, de te biztosan jobban tudod.
Mi ebben olyan hihetetlen?? Az, hogy igaz?? Az, hogy nem az amit hallani akartal??
38 azt hozzátenném, hogy egy férfitól kapott kedvezményt, azaz ha általánosítanék, valami olyanra kéne jutnom, hogy a férfiak kedvezményeket adnak a nőknek, aztán pedig nem tetszik nekik ez.
Milyen jó a nőknek, amikor társaságban kivételezik a szervező azzal az egy vagy néhány nővel, aki neki tetszik. Többször láttam ilyet, nem esik túl jól a többi nőnek, de az értelmesebbje rájön, hogy az ilyen kedvezményadogatós férfiakkal nem kell foglalkozni. Viszont a többség foglalkozik ezzel, és elég bomlasztó a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!