Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire fontos az életben,...

Mennyire fontos az életben, hogy egy nő szép legyen?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok, és mostanság kezdek rájönni, hogy igazából nőként semmi más nem fontos csak, hogy szépek legyünk. Ha szép vagy nincs is szükséged másra. Az én életemben nem volt jelentősége a külsőségeknek. Mindig okos, vicces, törődő, megértő, egzisztánciálisan magasan lévő szerettem volna le. A külsőm átlagos. Összeségében nincs bennem semmi csúnya, de kiemelkedően szép se. M-es méret, szolid smink, sablonos barna haj és szemek, sport cipő és farmer+poló jellemez. Állandóan küzdök, mint malac a jégen. Kihasználnak, áttaposnak rajtam. A párkapcsolatomban, barátságaimban mindig úgyanaz a forgatókönyv ismétlődik. A rövid "marketing időszak" után (minden szép, és jó az elején), jön a kihasználás...Minél többet teszek a másikért, annál kevesebbet kapok vissza. Miért??? Azok a barátnőim, akik annyit tesznek a kapcsolatukba, hogy szépek (edzésre járnak, követik a divatot, fodrász, körmös stb.) házhoz rendelik a párjuk pénzéből az ételt ők megvannak becsülve, ajándékokkal vannak elhalmazva, nyaralásra viszik őket, semmi gondjuk az életben. Vannak időszakok, amikor felszívom magam és én is felveszem a magassarkút, meg a vörös rúzst és tényleg minden megváltozik...Mindenki érdeklődik felém, ha nem vagyok "kedves, törődő". Az a baj, hogy nálam ez csak egy álarc tud lenni, és hosszútávon összetör, hogy az aki én vagyok az nem kell senkinek, maximum az amit nyújtok. Ti, hogy vagytok ezzel?

2023. okt. 26. 13:22
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bajok vannak az önértékelésemmel ezért nem tudom magam smink nélkül elfogadni. Mindennap megcsinálom ha el kell mennem. Engem pont, hogy a külsőm miatt ítélnek el, bár nem teszem ki magam, nem hordok minit, simán hordok famert, szeretem az ingeket meg a blúzokat, néha szoktam szoknyát is viselni, de ettől szoktak egy kirakatbabának gondolni. Nekem pont, hogy be kell bizonyítanom akár egy új embernek, vagy egy új helyzetben, hogy tudok is értek is, hogy nem vagyok beképzelt és lehet rám számítani. Párkapcsolatban élek évek óta, de nincs igényem a drága ajándékokra, sem egy jómódú férfira. Nekem sosem volt magasan a léc, mert nincs szükségem rá, nagyon egyszerű helyzetekben is nagyon jól tudom érezni magam.

Azt tanácsolom kérdező, hogy ha jobban esik az ahogyan bánnak veled amikor tipp-topp kinézetű vagy, akkor legyen az a kinézeted. Próbálj boldog lenni, ha nem tetszik a méreted próbálj változtatni. Egyetértek a 3-mas válaszolóval, ez ma már egy felszínes rohanó világ. És az első úgyis a külső amit észrevesznek rajtad, azután a belső értékeid ha van aki veszi a fáradtságot. Igenis számít a külső. Sajnos ez ilyen. De ne becsüld le önmagad, változtass ha átlagosnak érzed magad. Tegyél az átlagos érzés ellen.

2023. okt. 26. 18:34
 12/40 anonim ***** válasza:
82%
Általában ma már az a jellemző, hogy valaki szép, de belül a személyisége meg katasztrófális. Tehát a belső értékek a fontosak, ezt kellene jobban karban tartani sokaknak.
2023. okt. 26. 19:22
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

35f

Ha nem tetszik, hogy vagy és ami van, nézd meg:

- mit adsz másoknak?

- hol kerestél barátokat, kapcsolatokat?

- mit hozott ki ezekből a kapcsolatokból?

Mert sokszor az, aki vagy, az vonz. Megnyílhat a lehetőségek előtt a megfelelő környezet és a megfelelő emberek vonzására. Nem egészséges önmagát másokhoz hasonlítani. Úgy vagy szép, ahogy vagy.

2023. okt. 26. 21:43
 14/40 anonim ***** válasza:

9-es van ilyen is, de hàny olyan nő van aki gyorsan szül 2gyereket a pasinak, hogy bebiztosìtsa a jövőjèt.

A nők nagyon rafinàltak.

Az a nő aki nem szül ès meg is csunyul arra igaz amit ìrtàl.

2023. okt. 27. 10:34
 15/40 anonim ***** válasza:
8%

Sajnos a szépség, és a külső kérdés ma már nem kifejezetten csak a nőkre vonatkozik.

Egyre jobban azt látom, hogy a férfiaknál is egyre fontosabb lett a kinézet

Ma bizony jól lell kinézni, sármosnak kell lenni egy férfinek ahhoz, hogy akadjon neki nő.

Átlag férfiként szinte lehetetlen társat találni.

Túlsúly és társai totál kizáró ok.

Nagyon sok most a férfi, éd iszonyat kevés a nő.

Nyilvánvaló, hogy a piacon is a legszebb szöllő fogy el leghamarabb. A legsármosabb, legszebb férfiak fognak elfogyni leghamarabb.

Úgyhogy ma már nem csak a nőknek kell kűzdeni.

De legalább a nők tudnak mivel variálni.

Van bőven hajkoronájuk, egy kis alapozó, smink, szemceruza, szép körmök.

Míg egy férfi mivel tud variálni ?? A⁵ testsúlyon kivül szinte semmivel sajnos.

Úgy van ahogy van, és vagy szerencséje lesz, vagy nem.

2023. okt. 28. 02:24
 16/40 anonim ***** válasza:
48%
15# igazad van ès megint ràmutattàl a tàrsadalmi igazsàgtalansàgokra.
2023. okt. 30. 08:17
 17/40 anonim ***** válasza:
91%

"Sajnos a szépség, és a külső kérdés ma már nem kifejezetten csak a nőkre vonatkozik."

Régebb is volt jelentősége a férfiak szépségének. Nézz meg akár egy 50'-es évekbeli magazint vagy akárcsak gondolj abba bele, hogy hiába adták el 5 bárányért a nőt, mégis pozitív volt számára ha legalább vonzódott a partneréhez. És ez fordítva is így volt.

"Egyre jobban azt látom, hogy a férfiaknál is egyre fontosabb lett a kinézet"

Lehet, hogy a mai világban ez felerősödött, de nem irreálisak az elvárások.

"Ma bizony jól lell kinézni, sármosnak kell lenni egy férfinek ahhoz, hogy akadjon neki nő."

"akadjon"?! Menj a francba.

"Átlag férfiként szinte lehetetlen társat találni."

Milyen jó, hogy az utcán megannyi átlagos férfi járkál, miközben nők kezét fogják... nyisd ki a szemed.

"Túlsúly és társai totál kizáró ok."

Nyilván. Fordítva is így van hál' istennek, azért nem árt annyi igényesség magunk iránt, hogy nem hízunk halálra. És igen, most lehet azt mondani, hogy fat shamingelek, de nem arra gondolok, hogy mindenki anorexiás vékonyságú legyen. De az átlagos vagy kicsit molett mindig sokkal de sokkal jobb mint az egészségtelen túlsúly.

"Nagyon sok most a férfi, éd iszonyat kevés a nő."

Láttál te mostanában khs-t?

"Nyilvánvaló, hogy a piacon is a legszebb szöllő fogy el leghamarabb. A legsármosabb, legszebb férfiak fognak elfogyni leghamarabb."

Fordítva is igaz: a legszebb nők kelnek el, a csúnyákhoz vagy átlagoshoz a magad fajta incelek hozzá se szólnak.

"Úgyhogy ma már nem csak a nőknek kell kűzdeni."

Sohase csak nekünk kellett küzdeni. Minden évszázadban, sőt évtizedben más és más elvárások voltak mindkét nemmel szemben.

"De legalább a nők tudnak mivel variálni."

Ti is. Sőt, ti is küzdhettek azzal, hogy mondjuk kompenzáljatok valamivel.

"Van bőven hajkoronájuk, egy kis alapozó, smink, szemceruza, szép körmök."

Hajbeültetés férfiak számára is elérhető. Sminkelni ti is tudtok ha akartok. Az igényes körmök nem a színeken múlnak. Tudatos bőrápolással csodákra lennétek képesek - csak nem a samponnal kéne megmosni az arcot, könyörgöm.

Egyébként én nőként nem vagyok a smink pártján és a legtöbb férfitől is ezt hallom. Furcsa, hogy a magadfajta elkeseredett incel hozza fel hogy a nő sminkkel legyen szép...

"Míg egy férfi mivel tud variálni ?? A⁵ testsúlyon kivül szinte semmivel sajnos."

Bármivel. De ezt le is írtam fentebb. Ráadásul olyan nagy feneket kerítetek az állkapocsnak is: menjetek már el egy fogszabályzásra.

"Úgy van ahogy van, és vagy szerencséje lesz, vagy nem."

Mert ez nőknél nem így van?

2023. okt. 30. 08:47
 18/40 anonim ***** válasza:

17. Kedves hölgyem.

Sajnálom, hogy sok minden amit mondtam, könnyen félreérthető, de ebben talán én vagyok a hibás, mert nem igazán jól fejeztem ki magam.

Természetesen nem arra gondoltam, hogy egy nő sminkkel nézzen ki jól, mert a túlzott sminket én sem szeretem. A természetesség híve vagyok, ez nem kérdés.

Én csak azt szerettem volna érzékelni, hogy a nőknek van lehetőségük arra, hogy picit javítsanak magukon.

Abban is igazad van, hogy a társkeresés az mindenkinek egy iszonyatosan nagy szerencsén múlik, akár férfi,akár nő.

A szépség és a kinézet mindíg is számított. 20-30-50 évvel ezelőtt is.

Ez is igaz, csak szerintem most egy kicsit jobban. Most nagyon előjőtt a külsőség.

Persze nem vitatom, ahogy te is mondod, sima átlagos embereket is látni az utcán, és van párja. Van, mert hatalmas szerencséje van.

Sőt. Sokszor átlagon aluli pasiknak gyönyörű nőjük van.

Na ilyenkor kinyillik a bicska. Nem értem. Mire föl ? Megsem érdemli, mert nem néz ki úgy.

Sokszor látni 3 pontos férfiakat 10+ pontos nőkkel. Érthetetlen.

Ez az, amikor piszok nagy szerencséje van valakinek.

Az életben mindenhez kell a szerencse, de a nőkhöz legfőbbképpen.

Ma a kicsit csinosabb, picit szebb arcú nő, már nagyon nehezen elérhető.

A nagyon csinos, nagyon szép nőkről meg nemis beszélek. Náluk tényleg csak a legszebb, 10++ pontos, tökéletes férfiak jöhetnek számításba.

Mindegy. Ilyen lett a világ. De talán mi tettük ilyenné.

Ma minden sarkon fitnesz termek, kondi termek vannak.

Ha én fiatal lennék és nem középkorú, én is ott lennék éjjel-nappal, hogy megfeleljek a jó pasi elvárásnak.

Nőknél itt is szélesebb a spektrum.

Vannak férfiak akiknek bejönnek a teltebb, molettebb nők. Nekik nem kell "feszíteni."

Férfiaknál már nagyon kaki a helyzet, mert már a pici túlsúly és a pici pocak is zéró tolarenciás lett.

Ritkuló, őszes haj szintén zéró tolarenciás.

Nade 50 fölött ezeket a követelményeket nagyon nehéz megugrani sajnos.

Az évek múlásával változnak a dolgok, és ezt nehezen vesszük tudomásul.

Minden nő azt szeretné, hogy egy 50 plusszos férfi úgy nézzen ki mint egy 30 éves. De ez iszonyat nehéz. Borzasztó nehéz, de tudomásul kell venni.

Megértem én a nőket is. Igazuk van, hogy a legszebb pasira hajtanak.

Amíg férfiból hatalmas a választék, addig ezt megis tehetik.

Rengeteg 50 plusszos nő a 20-30 közötti fiatal férfiakat keresi.

Teljesen igazuk van, ők még szépek. A férfi 30-40 között a legszebb.

Abszolút nem bántom őket ezért.

Ha nő lennék és 100-150 kérőm lenne, én is a legszebbet választanám.

De ez csak álom, mert sajnos férfi vagyok.

Elég nagy átok ez, de sajnos ezen már nemtudok változtatni.

Ha az embernek egyetlen kívánsága lehetne az életben, nekem az lenne, hogy nő lehessek.

De szép is lenne ez édes Istenem.

15#

2023. okt. 30. 11:43
 19/40 anonim ***** válasza:

Kèrdező Pont annyira fontos mint amennyire fontos, hogy egy pasinak sok pènze ès jòkèpű legyen.

Ha a fèrfiakkal szemben nem lennènek irreàlis elvàràsok tisztelet a kicètelnekakkor a nőktől sem vàrnànk el, hogy tökèletes tested legyen.

Nagy szerepe van ennek a mèdiàban ahonnan az ömlik, hogy a nők gyönyörűek, pedig nem minden nő az.

2023. okt. 30. 12:42
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor látni 3 pontos férfiakat 10+ pontos nőkkel. Érthetetlen.

Ez az, amikor piszok nagy szerencséje van valakinek.

Vagy mikor egy nő nem csak a külsőségeket nézi egy férfinél.

Mikor össze jöttünk a férjemmel,ezelőtt 25 évvel,semmije nem volt,

még ágya se,csak egy matraca.Helyes volt de nem volt az a fajta aki után

meg fordulnak az utcán,amúgyis akkor még inkább volt fiú,mint férfi,19 évesen..

Tetszett kívűlről is persze,de ami a legjobban meg fogott benne,

az az volt hogy nagyon fontos voltam neki, és mindennél

jobban csak engem akart..Aztán teltek múltak az évek,felfedeztem azt is,hogy milyen jó apa,később hogy mennyi mindenre képes azért,

hogy előrébb jusson a ranglétrán,hogy nekünk meg tudjon adni

a tőle telhető legtöbbet.És ami az én bónus ajándékom még

amellé hogy egy jó ember a társam, még közben ki is pofásodott,

ma már a csitrik bizony megnézik ha pl. egy élelmiszerboltban

vásárol..Látom ám a lopott pillantásokat,meg mosolyokat.. :-)

Ehhez persze kell az,hogy valaki ne csak a külsőségekre menjen,

ami a mai generációkban elég ritka.

2023. okt. 30. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!