Mennyire fontos az életben, hogy egy nő szép legyen?
20# 17 - 33 èves korom között kifejezetten jòkèoűnek mondtak a nők.
Sokat költöttem ruhàkra ìgy jò megjelenèsem volt. Emiatt sok nő azt làtta belèm, hogy biztos tele vagyok lòvèval..
Aztàn mikor kiderült, hogy àtlagos fizetèsem van hirtelen abba maradt az èrdeklődès. Ami megdöbbentő volt, hogy sokszor hàzas vagy kapcsolatban lèvő nők simàn kikezdtek velem..
Egyetlen egy sem tartott ki mellettem. Egyetlen egy sem mondta azt, hogy gyere teremtsük meg együtt a lakàsra valòt..
Aztàn elegem lett ès külföldre költöztem egyedül mert làttam, hogy teljesen felesleges abban bìznom, hogy majd egy szàmomra csinos nő megèrt ès nem kizàròlag tölem vàr el mindent, hanem az teljesen normàlis neki, hogy együtt megteremtsük magunknak amit szeretnènk.
Azt làssuk màr azt is, hogy rengeteg ilyen van.
Rengeteg nővel ismerkedtem ès mindig ugyan az jött ki, hogy a nő elvàrta, hogy èn teremtsek meg mindent egyedül ès talàn akkor majd velem lesz nem csak egy èjszakàt, hanem mint baràtnő, èlettàrs..
Teljesen mást akar egy 17 éves és 33 éves nő is,azért azt is lássuk be.
Szerintem egy értelmes nő se várja azt el,hogy mindent a férje tegyen
a popója alá.
Vannak itt is normális nők,emiatt nem kell külföldre rohanni,
de arra is kíváncsi lennék te hová tetted a mércéd?
És házas, vagy kapcsolatban élő nőkkel meg normális ember ki se kezd.
17 - 33 èves korom között egyetlen olyan nekem tetsző nő nem volt az èletemben aki nem vàrta volna el, hogy èn biztosìtsam a lakàst.
Az èn elvàràsom az volt, hogy tetszen külsőre, èrtsük egymàst, legyen megbìzhatò ès ne legyen minden màsodik nap hangulat ingadozàsa. Mikor egyik nap ezt mondja a màsik nap totàl az ellenkezőjèt ès elvàrja, hogy őt megèrtsèk. Ez egy kiszàmìthatatlansàg miközben a nő a biztonsàgra vàgyik.
Mivel külföldre költöztem gondolom kikövetkezteted, hogy egyetlen nő sem tudott megfelelni a teljesen normàlis elvàràsaimnak.
Nem kell ledegradàlni nem 1 hèt utàn futottam külföldre hanem 16 èv nőkkel megèlt tapasztalat utàn. Összessègèben meg 33 èv utàn.
Tehàt nem volt itt rohanàs, sokkal előbb kellett volna lèpnem mert csak az időmet vesztegettem. Idővel mindig ugyan azok a dolgok jöttek elő a nőkből.
Sajnos a singli nők között èn nem talàltam egy olyat se aki tetszett volna. Aki tetszett az mind foglalt volt. Gondolom, ha egy hàzas nő kikezd velem azèrt èn a fèrfi vagyok kizàròlag a hibàs , de hàzas vagy pàrkapcsolatban èlő nő aki oda jön flörtölni velem ès felajànlkozik az nem.
Eleve nem egy olyan volt, hogy utòlag tudtam csak meg, hogy van valakije ès azt sem a nőktől, hanem olyantòl aki ismerte.
Na igen.
Sok sok igazság elhangzott itt, de a lényeg az, hogy nagyon nehéz lett most az ismerkedés nőkkel.
Én ha meglátok egy szép párt az utcán kézenfogva, elönt a melegség.
Annyira örülök, hogy nekik sikerült. Sikerült a szinte lehetetlen.
Annyira nehéz ma nőkkel összejönni, hogy az ember nemis álmodozik róla.
Még álom szinten sem.
A külföld nagyon jó ötlet, ott sokkal bőségesebbek a lehetőségek. Nyitottabbak a nők. Ott ha egy férfivel naggyából stimmelnek a dolgok, akkor lesz neki nő.
Ha van lakásod, jó egzisztenciád, viszonylag jól nézel ki, akkor zöld utad van.
Itt nálunk észre sem vesznek. Én sajnos 57 évesen már nem külföldözök. Belenyugszik az ember abba, hogy nincs nő, aztán annyi.
Feladni nem fogom, mert bármikor bármi történhet, de sajnos csodára van szükség.
Nagyon erőss csodára.
20.
Csodálatos történetet írtál le.
Na persze sz is igaz, hogy ez 25 évvel ezelőtt volt.
Régebben minden más volt.
Kár, hogy a mai világban nincs belőled egy pár ezer ilyen nő.
Kívánok nagyon jó egészséget, boldog házasságot és szeretetet a férjeddel.
Sajnos mi magányosok az ilyen történetekből táplálkozunk, és merítünk erőt.
Az, hogy a férjed jól kikupálódott, az teljesen egyértelmű.
Egy igazi nő mellett minden férfi ujjászületik.
26-os
Igen külföldön jobb mert itt nem azzal szembesülök àllandòan, hogyha van pènzed akkor szeretlek, ha nincs akkor nem..
Az első olyan pàrom aki nem pènzèhes ( nem magyar)
Ez nem sòhersèg csak amikor egy nő ezt ìgy elő adja mint egy nagyfőnök, hogy màrpedig a pasinak kell fizetni mindent..az bicska nyitogatò stìlus.
Mintha te lennèl az atya ùr isten èsxelvàrnàd, hogy mindenki a te làbaid előtt heverjen csak azèrt mert te nő vagy.
"A Magyar fiùk nem èrik el az àtlagot"
Elmondom neked, hogy ez a magyar nők a legszebbek a vilàgon hazugsàg/àltalànosìtàs kombinàciò màs orszàgokban is ugyan ùgy megy. Mindig a nők mondjàk sajàt magukròl..
Ez az öndìcsèret is egy betegsèg ..
Szerintem te vagy szànalmas 26-os ès fordìtva ülsz a lovon.
Eddig kicsit szkeptikus voltam ezzel a nem találok normális nőt,
normális pasiként,de esküszöm kezdem el hinni hogy van benne valami.
Mert itt normális férfiak írnak nagyon hasonlókat.
Sajnálom,mert minden normális ember érdemlene egy normális társat,
és nem jó egyedül,illetve sokkal jobb ha van kivel meg osztani mindent.
Persze ez még a párok közül is csak kevésnek jön össze hosszútávon.
Igen, teljesen igazad van.
Én is a következőt vallom, és hiszem a mai napig is.:
Én azt gondolom, hogy ha valaki normális életet él, viszonylag normálisan néz ki, van munkahelye, anyagilag rendben van, igényes, jól öltözik, akkor annak mindenképpen kellene hogy legyen párja.
Nőként is, és férfiként is. Ezeknek a dolgoknak elégnek kellene hogy legyen, egy párkapcsolathoz.
Mégis. Nagyon sok jóképű, jó testalkatú férfinek, szép arcú csinos nőnek nincs párja.
De mégis miért ??? Miért van ez, hogy mégsincs párja ???
Porszem van a gépezetben, de hol van az a porszem??
Hihetetlen dolgok ezek, és nemtudni miért nem működik.
Mert ha pl egy férfi lezüllik, iszik, elhízik, igénytelenné válik, és nem talál nőt, ez egyértelmű. Ez tiszta sor. Nincsennek meg a feltételek. Köszönje meg magának.
De azoknak, akikkel semmi probléma nincs, azok miért nem találnak társat?
Rengeteg szép arcú, csinos nő van egydül. Ez számomra férfiként teljesen érthetetlen.
Ez talán egy örök titok marad.
Sokkal több férfi keres társat mint nő.
Rengeteg most a férfi, nő viszont alig van.
Érthetetlen ez, de lehet hogy örök titok marad.
Mert a nőknek sokkal könnyebb életük van. Tele vannak kedvezménnyel. Sokkal több pasi lesz öngyilkos mint nő. Ezek tények
Lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!