Mi lehet az oka, hogy Magyarországon még mindig ilyen brutál sokan néznek tévécsatornákat mikor teljesen elviselhetetlenek lettek napjainkra?
Ki képes azt nézni őszintén hogy 10 perces reklámokat megszakít 5 perc műsor? Rádásul az a műsor is kalap sz.r a celeb műsorokkal, valóságshowkkal, agyonismételt sorozatokkal? Az ún. ismeretterjesztő csatornákon is csak a dokurealityk!
Ehhez képest főműsoridőben 3-4 millióan néznek tévécsatornákat, a 18-49-es korosztályból is.
Több millió nyugdíjas van, akiknek a tévé a fő szórakoztató eszköz.
A nézettségi adatoknál pedig a teljes lakosságra (előfizetők száma) szorozzák fel a mért számokat.
Tényleg nézhetetlen a tévécsatornák műsora. a kereskedelmi csatornák fél perc alatt leolvasztják az agyam, de az ún. ismeretterjesztő csatornák dokumentumfilmjei is nagyon gyenge szinvonalúak tudnak lenni, a fordítás minőségéről nem is beszélve. A streaming platformokon ki lehet fogni jó dolgokat, pláne, hogy lehet eredeti nyelven is lehet őket nézni, de ott is válogatni kell.
Biztos van korosztályi meghatározottság is, nem tudom. Nekem még 4 év van nyugdíjig egyébként. Ez mit jelent, akkor majd elkezdem nézni a tévében az ostobaságokat? Gombnyomásra meghülyülök?
40 pluszos vagyok én is ebben nőttem fel, tévét néztünk. De mióta vannak online "szürkén" nézhető filmek, sorozaton pláne legális streaming cégek képtelen vagyok nézni a folyamatosan reklámmal megszakított filmeket, sorozatokat, a celeb műsorok realityk meg soha nem érdekeltek.
Szóval nem kellene azt gondolni aki idősebb meg ebben nőtt fel csak tévécsatornákat néz és nem tudja mi az a streaming
Soha nem értettem az ilyen embereket, pedig ismerek ilyen embereket.
Korosztálytól független ez a TV nézés. Fiatal, középkorú, öreg.
Nem tudom... számukra ez jelenti a kikapcsolódást.
A probléma inkább ott kezdődik, hogy rengeteg agymosott hülyeséget néznek az emberek, amiből semmi hasznosat nem lehet tanulni.
Pl... Én már lassan 3 éve nem néztem TV-t
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!