Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Frusztrált magyar vagy?

Frusztrált magyar vagy?

Figyelt kérdés
Frusztrált magyar vagy, aki látja a többi utálkozós frusztoidot és másolja, vagy inkább jókedélyű és elhatárolódsz a frusztráltaktól?
2023. okt. 23. 10:45
A kérdező szavazást indított:
Igen, követem az ősök példáját és utálkozom
Méghogy frusztrált? Dehogyis, annál jobban tisztelem önmagamat.
16 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ez el van túlozva. Éltem németben 5 évet, férjem 15-öt, aktívan dolgoztam, emberek közt voltam. Nem látok olyan nagy frusztráltságot én a magyarokban, maximum a facebookon, ahova boldog boldogtalan oda ír tanyáról 8 általánossal (tisztelet a kivételnek) minden faxságot. Egyébként tök átlagosak vagyunk. Az, hogy vannak megélhetési gondok és emiatt a fiatalok kissé reményveszettek, a kormány hibája. Csak az elégedetlenek panaszkodnak, ezért tűnik úgy, hogy sok van belőlük. Én péládul keveset keresek, de ez azért van, mert nem fejlesztem magam és ezt tudom is. A férjem sokat keres (nettó 700), mert tehetséges, okos, élelmes, beszél nyelveket. Ketten együtt keresünk annyit, amennyit Németországban is megkerestünk szakma nélkül, de mi annak is csak a felét költöttük el, ahogy kb. tesszük most is. :)
2023. okt. 23. 10:56
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Nem vagyok frusztrált, jobban élünk itt, mint a Németországban élő ismerőseim többsége, elégedett vagyok.
2023. okt. 23. 11:00
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Anyósomékat juttatod eszembe. Megakartak úgy élni anno 15 éve Mo.-n, hogy egy határmenti kis zsákfaluban laktak, volt 3 gyerekük és csak apósom dolgozott, az is a helyi "TSZ-ben". Majd kimentek németbe, hogy Mo.-n nem lehet megélni. Odakinn ugyanúgy nem vesznek meg semmi drágaságot, kuporgatnak, aztán x évente elbaxxák valami tök feleslegesre a pénzüket és haza járnak a 20 milliós autóval, ami persze hiteles. :D Nincsen semmijük, de bőszen terjesztik minden magyarnak, hogy Mo. xar, itt a mai napig nem lehet megélni és hogy ők milyen jó módban élnek odakinn, ők "rosszul vannak" ha Magyarországon kell lenniük. :D

Ja, a németet még mindig A2 szinten beszélik.

2023. okt. 23. 11:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon azt látom most, hogy fúj a magyar (magyartól és külföldiektől is), búvalba..ott, undorító, paraszt stb.

Ahogy az egyes válaszoló, én sem látom annyira szörnyűnek a magyarokat. Vannak vidámak, szomorúak, zárkózottak, nyitottak, bunkók, kedvesek azaz mindenfélék. Facebookra pedig mindenki irogathat. Ez külföldön is így van. Az olaszokat és spanyolokat mindenki isteníti, hogy mennyire vidámak, jókedvűek. Nekem viszont az volt a tapasztalatom, hogy csinálták, ami nekik jó, a többiekre meg tojtak magasról. Pl. nem érdekelte őket ha a másik hajnalban kel, ők akkor is üvöltöttek éjjel kettőkor. Ha valakinek problémája volt nem érdekelte őket, mert zavarta őket abban, hogy jól érezzék magukat. Akkor most mondjam, hogy minden olasz/spanyol bunkó paraszt? Vagy egyszer kiírtak olaszos csoportba olyat, hogy a magyar nők undorítóan néznek ki, ogrék, orkok. Ott hol a nagy kedvesség?

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nagyon el van túlozva, hogy a magyar rossz, a többi jó, mindenhol vannak mindenféle emberek.

2023. okt. 23. 14:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan mentek el és még többen fognak. Vannak olyanok akik visszajönnek mert nem jött be nekik, de a többség egyre inkább nem akar visszajönni. Szegény is sok van és még sokkal több lesz. A nagyobb probléma, hogy a kilátások is nagyon rosszak. Az elnyomás és a kizsigerelés nőni fog.
2023. okt. 23. 19:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Én frusztrált is vagyok, meg magyar is, de igyekszem nem másokon levezetni, most akkor kimaradok a nemzeti minimumból?
2023. okt. 26. 18:26
 7/7 anonim ***** válasza:
A magyarok többnyire olyanok mint más Európaiak. Talán kissé frusztráltabbak, ami valószínűleg civilizációs dolog meg ugye az anyagi helyzet miatt van, de aki járt már külföldön Európában az tudja, hogy ott is ugyanolyan viselkedésminták vannak. Inkább az egyes embertípusok különböznek, mint komplett nemzetek.
2023. nov. 9. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!