Hogy veszik az emberek a bátorságot ?
Tegnap bejött két vendég és az egyik beszólt, hogy mindjárt össze esek.
A 2.pedig elkezdi: ilyen sokáig tart felvenni a rendelést?
Nem is értem. Az emberek hogyan veszik a bátorságot, hogy így beszéljenek màsokkal?
Főleg olyannal akitől elvileg a kaját kapják. Plusz azt le se szarják, milyen sebet okoznak a másiknak.
Ekkora bunkókat mint amekkorák ebben az országban vannak.
Nem lehetne kiírni, hogy jogunkban áll megtagadni a kiszolgálást?
Sajnalom. :(.
Ensem ertettem sosem hogy lehet valaki ilyen bunko. Tapasztaltam enis mar etteremben, igaz szinten vendeg voltam de hallottam ahogy mas vendeg kotekedik a pincerrel. Szerintem ezek az emberek boldogtalanok, elegedetlenek es igy engedik ki
Hiába írod ki, ezek nem olvasnak el semmit :D
Egyébként ahol én dolgoztam, ott egy ilyen után simán közöltük velük, hogy taka van kifelé. Írjon panaszt, verje a nyálát Google értékelésekben, pont leszartuk, vendégből mindig sok volt, dolgozóból meg mindig kevés, szóval nem volt kérdés, melyiket fontosabb megtartani.
Valszeg nem étteremben dolgozol ügyvéd orvosok körében.
Vagy megszoksz vagy megszöksz
Próbálj mosolyogni és nem magadra venni! Azt tartsd szem előtt, hogy az ilyen embereknek baromi sz@r életük van a valóságban, ezért ilyen helyeken élik ki magukat. Gyáva, meghunyászkodó, papucs, sz@rok.
Kereskedelem ugyanez..
#7 igen, hogyne. És ha történetesen erre rájön, akkor az icikepicike fejedet úgy belerántja az asztalba, hogy "arrólkodul" az a töketlen, csaló f@szd!
Mosolyogj, mert ha mosolyt lát, akkor rájön hogy nem süllyedsz le az ő tajparaszt szintjére. Mosolyogsz, mert rájön, hogy sz@rra se megy a bunkó stílusával, felhúzni, megalázni nem tud, és abbahagyja. Viszont ha látja hogy felhúz, annál inkább csinálja... Még legközelebb is 😁
Nem, az a helyzet, hogy nem. Ha belerántja a történetesen bucinagyra nőtt fejem fejem az asztalba, akkor rendőrt hívunk. De a szóban forgók annyira ostobák (bízz bennem - töbnyire én találkoztam velük, és tényleg annyira földhözragadt buta emberek), hogy az életben nem esik le nekik.
Bunkókra meg sosem mosolyogtunk, kizavartuk őket a gyászba, ha agresszívak voltak, akkor MI hívtunk rendőrt RÁJUK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!