Honnan veszik a bátorságot egyes emberek, hogy tanórákon finganak?
Figyelt kérdés
Az akár lehet hangos is... Csak a szagot érzem.2014. máj. 1. 20:48
1/7 anonim válasza:
Csak egyszerűen trehányok,bunkók,parasztok !
2/7 anonim válasza:
Basszus, ez nem csak viselkedés, ez fizikai funkció is. Lehet betegség, egyéni testfelépítés kérdése is. Nem feltétlen olyasmi, amit kontrolállni lehet.
3/7 A kérdező kommentje:
Túlsúlyos osztálytársam csinálja szerintem. Lehet azért nem tudja visszatartani, mert túl nagy a segge?
2014. máj. 2. 15:52
4/7 anonim válasza:
A fing egy természetes reakció, visszatartani nem szabad, eléggé kellemetlen érzés.
Jó, oké eléggé gáz ha közösségbe csinálja, de akkor mond meg neki, hogy ha kell akkor menjen ki a wcre :D
5/7 anonim válasza:
Valszeg emésztési zavara van, nem úgy dolgozódnak fel a dolgok mint kéne, emiatt lehet túlsúlyos és innen a szag.
Illetve lehet hogy csak túlevés, az is megnövekedteti a bélgáz mennyiségét. Ez meg lelki probléma vagy rossz családi szokás.
6/7 anonim válasza:
Fyi én vékony gyerek voltam, néha rengeteg gázt voltam kénytelen eregetni (próbáltam takarékoskodni vele, 45 perc fele körül fájdalmas volt az udvariaskodás már), küldtem a sunyikat rendesen, és volt olyan nem egyszer, hogy a dagadtat vették elő érte. o:|
7/7 anonim válasza:
Hát én nem venném sértésnek ha a mostani fejemmel tanórán lennék és egy jó csaj befingana egy nem túl kellemetlenül büdöset! 😀😀🥰🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!