Hogyan szerezzek bátorságot hozzá?
Szerintem a 15. élet év a legszebb.. :) Általános suliban még kis redva voltál a nagy arcok közt.. nyáron lefogytál (( már ha kövér voltál :p )) kigyúrtad magad 1 picit és mehet a csajozás :$$$$ hmm milyen jó is ez.. :)
Na de térjünk a kérdésre. Szerintem menj oda.. ha nem mész oda mihamarabb akkor valaki odamegy hozzá és összejön vele.. szerintem szerezz bátorságot és menj oda hozzá :)
Azt tudom neked mondani mint a többi hozzád hasonlónak kis haver, hogy addig próbálkozz/ismerkedj míg ilyen fiatal vagy, mert ha nem teszed, úgy elmegy feletted az idő mint az én esetemben és akkor már ott veszed észre magad hogy nem szakítottál rá időt, ezért még gátlásosabb leszel.
Én elszúrtam hogy fiatalon nem próbálkoztam, ráhagytam az időre, hát nem segített
21/F
nincs bátorságod, azért mert nincs önbizalmad, kellene egy kis lóvét a zsebedbe tenni hogy érezd a sullyát. és venni mongyuk iphont- jó cuccokat, egybből me gjönne az önbizalmad,
ha ez nem jönne be, akkor próbálj okosabb lenni nála, pl feladatba, pl tanits neki valamit amit te jobban vágsz.
a3.ik pedig légy öszinte egy próbálkozást meg ér.
nem halsz bele. max be égsz de késöbb ki neveted magadat :) 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!