Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan szerezzek bátorságot...

Hogyan szerezzek bátorságot hozzá?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem merek odamenni ahhoz a lányhoz aki tetszik nekem. Nem tudom miért egyszerűen nem. Nem hiszem, hogy csúnya lennék, bár kicsit pattanásosabb vagyok az átlagnál. Lehet, hogy azért, mert én nem bbiztos, hogy bejövök neki? 15/F, köszönöm.

2014. ápr. 13. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg a haverjaidat hogy rúgjanak tökön ha nem mész oda. Eléggé ösztönző tud lenni :D. Komolyra fordítva a szót, nincs mit veszítened, inkább menny oda, beszélj vele minthogy később azon morfondírozz hogy mi lett volna ha... 17/F
2014. ápr. 13. 20:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a 15. élet év a legszebb.. :) Általános suliban még kis redva voltál a nagy arcok közt.. nyáron lefogytál (( már ha kövér voltál :p )) kigyúrtad magad 1 picit és mehet a csajozás :$$$$ hmm milyen jó is ez.. :)

Na de térjünk a kérdésre. Szerintem menj oda.. ha nem mész oda mihamarabb akkor valaki odamegy hozzá és összejön vele.. szerintem szerezz bátorságot és menj oda hozzá :)

2014. ápr. 13. 20:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt tudom neked mondani mint a többi hozzád hasonlónak kis haver, hogy addig próbálkozz/ismerkedj míg ilyen fiatal vagy, mert ha nem teszed, úgy elmegy feletted az idő mint az én esetemben és akkor már ott veszed észre magad hogy nem szakítottál rá időt, ezért még gátlásosabb leszel.

Én elszúrtam hogy fiatalon nem próbálkoztam, ráhagytam az időre, hát nem segített

21/F

2014. ápr. 13. 20:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
mintha én írtam volna a kérdést. basszus akkor fogjunk össze. valahogy próbáljuk meg egymást ösztönözni, ha már magunkat nem tudjuk eléggé. te tényleg ugyan ez a helyzet, kicsit pattanásos arc, de a jóképűbb kategória. hiába olvastam már ezerszer, meg tettem ki én is ilyen kérdést, bátrabb nem lettem. pedig még szemezni is szoktunk mindig...vicc
2014. ápr. 13. 20:40
 5/10 anonim ***** válasza:
34%
Az a vicc hogy 1 ki beba szott lányhoz nem mertek odamenni és beszélni vele 15 kib aszott évesen..
2014. ápr. 13. 20:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
durva mi? tudom én is-.-
2014. ápr. 13. 21:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát igen 4-es. Egy az egyben ugyan ez.
2014. ápr. 13. 22:34
 8/10 A kérdező kommentje:
Bár az is lehet a problémám forrása, hogy nem tudom miről tudnánk beszélni, nem tudom, hogy mi az érdeklődési köre. Meg ugye ha tudnám is, akkor is izgulnék (alapból izgulós típus vagyok. Már akkor majd ki ugrott a szivem a helyéről, amikor előreengedtem a buszon és nem volt köztünk 1 méter se, szóval értitek..)
2014. ápr. 13. 23:11
 9/10 anonim válasza:

nincs bátorságod, azért mert nincs önbizalmad, kellene egy kis lóvét a zsebedbe tenni hogy érezd a sullyát. és venni mongyuk iphont- jó cuccokat, egybből me gjönne az önbizalmad,

ha ez nem jönne be, akkor próbálj okosabb lenni nála, pl feladatba, pl tanits neki valamit amit te jobban vágsz.

a3.ik pedig légy öszinte egy próbálkozást meg ér.

nem halsz bele. max be égsz de késöbb ki neveted magadat :) 15/f

2014. ápr. 14. 20:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogyha megdobnának akárhány millióval is, nem nőne az önbizalmam.. Nem kell ájfón, nem látom értelmét. Segíteni nem tudok miben neki, hisz csak párszor láttam. Azért köszönöm.
2014. ápr. 14. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!