Macsmic kérdése:
Hogyan szerezzek fiút magamnak? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Már nagyon szeretnék egyet
13/L
2014. ápr. 6. 21:28
2/9 anonim válasza:
Ha idősebb lennél akkor én lennék a fiúd :P 17/F Amúgy meg ne itt az tutifix! Menj ki a szabadba játszani és ott majd találsz :) Vagy suliba
4/9 anonim válasza:
Teljen el 5 év, és majd én leszek a fiúd. :D Inkább ne akarj fiút magadnak, de barátkozni barátkozzál, így is jobban megismered a fiúkat, és ha eltelik egy pár év és mondjuk egy fiú közeledik feléd, lévén, hogy van fiú barátod tudni fogod mi kell neki.
5/9 anonim válasza:
Azurbaijanban (azurbajdzsánban) ugyanúgy vannak havonta licitáló rendezvény mint más helyeken mikor lovakat teheneket adnak el. Csak itt férfiakra lehet licitálni és minél több pénzed van annál jobbat szerezhetsz magadnak.
6/9 anonim válasza:
Szerintem 13 évesen ne ez legyen a legfőbb gondod :)
7/9 anonim válasza:
ha ezt ide kiírtad akkor már sehogy... és ne is próbálkozz
8/9 Szöszi lány válasza:
13 évesen még ne ezen agyalj könyörgöm...
9/9 anonim válasza:
Jaj Te kis aranyos :) Majd pár év múlva ráérsz még ezen gondolkozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!