Az olyan emberek hogy veszik a bátorságot hogy beleszóljanak a hazai politikába, akik arra sem veszik a fáradtságot hogy 4 évente elmenjenek szavazni?
Sok ilyen ember van, nagyarccal kijelentik hogy ők tudatosan kimaradnak ebből az egészből és bizony nem szavaznak.
Akkor talán ugyanilyen tudatossággal a politikai vitákból is ki kéne maradni, ha már akkor kussban voltak amikor ki lehetett fejezni a véleményüket.
Pártot mindenki találhat magának.
Ha mégsem, akkor ő maga is létrehozhat akár egyet. Úgyhogy az nem lehet kifogás hogy de hát nekem nincs pártom.
A kedvenceim azok akik bőnyállal szidják a Fideszt, holott vagy 4,8 vagy ki tudja hány éve szavazni se voltak...
"Pártot mindenki találhat magának."
Hát nem éppen. Én nemzeti radikális nézeteket vallok, olyan párt meg már nincs. Baloldal nem jöhet szóba, a liberálisoktól rángógörcsöt kapok, a Fidesz meg elég erős nélkülem is, pont őket kéne sakkban tartani egy erős ellenzék által - de az nincs, aki van, az meg nálam felejtős.
"Ha mégsem, akkor ő maga is létrehozhat akár egyet."
Ja, életszerű, aki nem talál pártot, alapítson egyet. És addig ki melózik helyettem amíg pártoskodok? Biztos jó nagy esélyeim lennének a választásokon.
Szóval valószínűleg jövőre lesz az első eset, hogy nem szavazok - ha itthon leszek is, mert külföldön melózom - senkire.
Eleg buta a kerdesfelvetes. En eddig nem talaltam partot magamnak, es alapitani meg nyilvan nem fogok, remelem te sem gondolog, hogy ez eletszeru, nem a Family Guy univerzumaban elunk.
Kritizalni meg hadd kritizaljam mar azt ami napi szinten erint engem is.
A Fideszt már nem lehet legyőzni, akinek nem tetszenek, az jobban teszi, ha elmegy az országból.
Úgy még ki lehet őket csinálni, ha az országgal együtt bedöntjük őket, de az csak úgy megy, ha elég sokan lelépünk innen és államcsődöt okoz a munkaerőhiány.
Azért jobb vigyázni "a Fidesz elég erős nélkülem is"-sel! Volt már ilyen, nem?
Tragédia lenne, ha mindenki így gondolkodna, és valaki távvezérelt kerülne hatalomra, nem?
A Jobbik helyett még mindig jobb rájuk szavazni, szerintem. Pedig szerintem is árulás volt, amit Vona csinált. Nem is tudom, miért hagyták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!