Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egyes emberek honnan veszik a...

Egyes emberek honnan veszik a bátorságot arra, hogy másokat lenézzenek?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok,még középiskolába járok.Az osztályomon belül van néhány lány,akik mindenkit lealáznak,minden úgy van,ahogy ök akarják és jaj annak aki szembe mer velük szálni.Közbe meg hatalmas nulla mind.Miért van az,hogy különbnek hiszik magukat,ráadásul úgy,hogy nem is azok? És ráadásul olyanokat szúrnak ki maguknak,akik milliószor különbek minden téren.
2010. febr. 15. 17:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Nyugi,nálunk is volt 1-2 ilyen ember az osztályban. Nem tudsz mit tenni. Ilyen emberek mindig is voltak,vannak és lesznek is. 21/L
2010. febr. 15. 17:25
 2/13 anonim ***** válasza:
44%
Igazság szerint van jópár ember, aki annyira ostoba szobanövény, hogy őket nyugodtan le lehet nézni...
2010. febr. 15. 17:27
 3/13 anonim ***** válasza:
66%
Ha már a füledbe hamuznak néha, az rossz jel.
2010. febr. 15. 17:36
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Magad válaszoltad meg az okát. Az ilyen emberek tudat alatt kisebbségi komplexussal küzdenek a náluknál szebbekkel, okosabbakkal szemben, és ezt a nagy szájukkal és arroganciával próbálják ellensúlyozni. A legjobb fegyver ellenük a higgadtság. Előbb-utóbb be fognak égni, meglátod.
2010. febr. 15. 17:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen embereket igenis ugyanúgy kell kezelni ahogy ők kezelik a másikat. azaz lenéznek akkor te is nézd le őket, szólj be nekik. mindenkinek van gyenge pontja, és ha arra tapintasz utána csendben maradnak.
2010. febr. 15. 18:17
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
az vadállatok is azt támadják meg leghamarabb, akiből messziről árad a 'feszültségszag'! A gyengeség jele, az állatvilágból nehéz kikászálódni...
2010. febr. 15. 18:21
 7/13 anonim ***** válasza:
59%
Azért nem mindegy, hogy kinek mi a lenézés. Mert lehet, hogy ami neked már lenézés, az másnak nem. Csak egy példa. Egyik barátnőmék állandóan elherdálják a pénzüket, utána meg sírnak, hogy nincs. Kb. 25-ször sajnálkoztam 26-szorra már nem. El engedtem a fülem mellett, mert nem akartam lereagálni. Ő ezt lenézésnek vettek. Pedig nem az volt.
2010. febr. 15. 18:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Aggy egy huszast, gyóccerre kell
2010. febr. 15. 18:29
 9/13 anonim ***** válasza:
ehhez nem bátorság kell, hanem vastag bőr :) mellesleg meg is válaszoltad a kérdést: nekik nincs mire felvágni, mégis lenézik azt, akinek van is mire: féltékenység...érzik,hogy nagy nullák és így próbálják kompenzálni
2010. febr. 15. 18:43
 10/13 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is volt ilyen, amíg vissza nem szóltam neki.

Meg kell találni a gyenge pontját, és vicceset kell visszaszólni neki, hogy a többiek jól kiröhögjék,

ez a lényeg, aztán le fog szállni rólad :)

2010. febr. 15. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!