Mit szóltok ehhez?! Honnan veszi egyáltalán a bátorságot ez a kis k_öcsög?! Hát az engedélyeket?!?! Alant a link.
Ha......!!!! Én meg amikor egyszer egy Tisza parti részen sátoroztam -a saját hazámban!- KISZÁLLT A RENDŐRSÉG és elzavartak!, mondván;-ez nem camping, "faszikám"......!!!!
ez nagyon jó :D
mekkora ötlet
mindig is tetszettek az ilyenek
"... A tervezett tizenegy házból eddig nyolc épült meg a bérelt birtokon..."
Vagyis magánterületet bérel!!!
KÖZTERÜLETEN valóban tilos a sátorozás, onnan jogosan zavartak el a rendőrök. Magánterületen sátorozhatsz, illetve a fákra akár faházakat is építhetsz. :]
Gondolkodj már, emberpalánta!
A Dunakanyar természetvédelmi terület, azon kívűl a világörökség része,s mind a mellett szent hely!De vonatkoztassunk el ezektől, maradjunk a jogi szaroknál............; Nem szennyezi a környezetet? Hol van a csatornázás? Hova engedik a fekáliát,Hova vezetik a szennyvizet?!?! Arról nem is beszélve- bár azt nem tudom, építmény, vagy épületként kértek-e erre engedélyt- már ha kértek egyáltalán,szóval,egy "hagyományos" építési engedélynél is micsoda procedúrákat kell végig járni, milyen messze legyen a szomszéd épülettől, a telekhatártól, nem mindegy, milyen magas a kémény, eleve maga az épület........stb. Ne értsen félre senki, nem vagyok az a jogi mániás kispolgár, akik ilyenekkel sz_roznak. Viszont pont az húzott fel, hogy idejön a sok külföldi és a jó kapcsolatok, ill. a megfelelő anyagi rásegítés hatására pikk-pakk megkapnak bármit, bárhol. Tessék megnézni a Pilist, a Börzsönyt, a Budai hegyeket, a Balaton felvidéket, telis-tele illegális építkezésekkel,szétvert, elkótyavetyélt műemlékekkel,fillérekért külföldieknek eladott telkekkel Tihanyban..................Nem sajnálom senkitől, aki megteheti, tegye meg! Az a bajom, hogy sántít valahogy ez az egész jogrendszer! Jártam a Bakonyban olyan faluban, ahol németül beszélt a kisboltos,és amikor defektem volt a 40éves Pannóniámmal Tihanyban pl., elhajtott a szervizes, azt mondta, ő már nem foglalkozik "ilyenekkel"!!!!!!!
Hát mi van itt, kérem szépen?!?!
Jaj kedves kérdező, igazán irigyellek, ha ez életed legnagyobb problémája:/
Amúgy meg ez sokkal "zöldebb", mint egy ház építése. A szennyvízelvezetést meg nyilván megoldották.
Örülnél te, ha akár egy napot eltölthetnél ott.
Ráadásul ezt a területet bérlik, nem csak úgy kimennek oda, aztán sátrat vernek, ahogy te tetted. És akkor mi van, ha ez a te hazád? Ha mind a 10 millió ember azt tenné a saját hazájába, amit akar, akkor még gázabb lenne a helyzet, mint ami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!