67 éves férfinak nyugdíj kiegészítésként milyen munkalehetőségek lennének a következő képességekkel?
Türelmes, kedves, kompromisszumkész, jó a humora (amiből következik, hogy vidám természetű,) jól játszik hangszeren (szintetizátor)?
Ja, és persze nagyon megbízható. Szinte rögtön ott terem, ahol nagyobb szükség van rá.
Szerintem az a munkakör amiben dolgozott eddig. Vagy ahhoz hasonló. Csak sokkal kevesebbet.
Vagy portáskodás.
Mezőgazdasági végzettségű (zöldségtermesztés,) volt az eredeti foglalkozása. A portaszolgálatra már én is gondoltam.
Köszönöm a válaszokat! Jöhetnek még ötletek.
Ilyen péntek és szombat esti éttermi zenész képe ugrott be nekem is. Szintetizátor pipa, jó szociális skillek és vidámság pipa, megbízhatóság és terhelhetőség hogy bármikor tud jönni beugrani segíteni pipa.
Nem tudom ez létező dolog-e, ezer éve nem voltam ilyen fajta étteremben. De egy évtizede még simán voltak hasonlók, és ilyesmit ajánlanék a leírt dolgok alapján.
Tényleg nagyon jó ötletek születtek. (A szintetizátor kezelését úgy tudom, hogy ingyen csinálja.
Fel fogom hívni a figyelmét, hogy legyen elelmesebb egy kicsit.
Köszönöm szépen!😀
Na, pont ramcsorgott, abban a pillanatban, ahogy befejeztem ezeket a sorokat az előbb.
Amit ide leírtam, azt tökéletesen elfelejtettem tanácsolni neku, pedig elég hosszasan beszéltünk.
De viszonylag sűrűn tartjuk a kapcsolatot, és talán emailben célszerűbb, ha említést teszek ezekről a visszajelzésekrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!