Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire foglakoztat titeket...

Mennyire foglakoztat titeket a saját/más emberek magassága?

2023. okt. 20. 22:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Általában mindenkiét megkerdezem akiét tudom, meg hiressegek magassaganak is utána szoktam nézni.
2023. okt. 21. 13:58
 12/16 anonim ***** válasza:

A saját magasságom idő volt elfogadni, mert apához hasonlóan én is hirtelen nőttem meg, igaz nem olyan nagyra, mint ő, viszont még így is eléggé kilógtam a 176 centimmel. Egyetemista koromig bármilyen társaságban voltam, vagy épp csak suliban, bent voltam a legmagasabbak közt, ha nem én voltam az, és nem kicsit "vertem rá" a többiekre. Gimiben konkrétan 2 évig magasabb voltam az összes srácnál.. utána azért fordult a kocka.

Tudom, kicsit gyermekded felfogásnak is tűnhet, de engem tényleg sokáig feszélyezett, hogy (ennyivel) magasabb voltam, szinte mindenkinél.

Aztán most már ott tartok, hogy nem is zavar, sőt, egyenesen tetszik is; befejeztem magam másokhoz való hasonlítgatását, egyedül annyiban foglalkoztat a téma, hogy örülnék, ha majd a párom azért magasabb lenne nálam. Biztonságérzet miatt is, meg jó érzés olyantól ölelést kapni, aki magasabb nálam.

2023. okt. 21. 16:48
 13/16 anonim ***** válasza:

Aztán egy 160-as pasi, lazán leveri a párod.

hatalmas biztonságérzetet tudnak adni. :D

2023. okt. 21. 17:08
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. 13-as ezt így konkrétan nincs értelme kijelenteni, mivel a magasság önmagában csak egy szám. Kérdés, hogy mekkora súly/fizikum/küzdősport tudás/habitus/önvédelmi eszköz tartozik egy adott pasashoz. Ezt csak azért mondom, mert elég sok fajta emberrel találkoztam k1-edzésen.
2023. okt. 21. 19:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Ahol mint tudod nem tényező a magasság. :)
2023. okt. 21. 19:27
 16/16 A kérdező kommentje:
De tényező :), mivel aki magasabb annak nagyobb az ütőtávja és az pedig előny. Nyilván nem csak ez dönt, fontos a pontosság/technika/edzettség/erőlét és agresszió mértéke is. Valamint utcán nincsenek sem szabályok sem ring körülmények.
2023. okt. 21. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!