Mennyire foglakoztat titeket a saját/más emberek magassága?
Engem csak annyira, hogy a párom majd magasabb legyen nálam, mert...biztonság érzet? Talán...nem tudom. De amúgy nem vagyok az a hű de magas.
N
Sajátommal megvagyok elégedve, a párom meg 3 centivel alacsonyabb nálam/én vagyok a nő/. Engem nem zavar.
Amúgy sem érdekel senki magassága.
Én azért örülnék, ha pár centivel magasabb lennék, mert csak kényelmesebb lenne elérni a felső polcot, de hát ez van. Nem igazán kattogok ezen, mert nincs értelme. Más magasságát meg pont leszarom.
(162 cm, nő)
5# Milyen férfi sipítozik itt neked, hogy nincs 190? Senki nem írt itt, ennél a kérdésnél ilyet.
A nők többségét pedig nem érdekli a magasság, ahogy itt írják sőt, 2# még írta is, hogy magasabb a párjánál aki férfi.
Az 1# meg nem mindegy mit írt? Egyébként is hozzá tette hogy nem nagyon magas. Meg ez...4/1 arányú. Négyből csak 1 törődik ezzel, azért nem eget rengető.
6# meg gondolom 5#-nek válaszoltál. Legalább bővebben kifejtenéd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!