Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lett hobbid?

Hogyan lett hobbid?

Figyelt kérdés

Egyáltalán fontos hogy legyen?

Hogyan találtad meg mi az?

Én csak dolgozok, ami nem érdekel es nem tölt fel. Hazajovok és utána itthoni dolgok ha van, majd tv és megyek aludni. Ennyi a napjaim.

Nem tudom nincs érdeklődésem.

2023. okt. 20. 08:12
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
56%

Már kicsi korom óta "olvastam". Még csak óvodás voltam, de a könyveket lapoztam. Nem tudtam olvasni, csak elképzeltem mi lehet bele írva, pedig egy kép nem volt benne. Nem tudom honnan jött az olvasás, mint hobbi, de azt igen hogy a könyvek mindig vonzottak. Nagyapám régi könyveit mindig előszedtem kicsiként a szekrényről és lapozgattam.

Általános iskolában pedig a fogalmazás volt a kedvenc órám, szerettem fogalmazni. Főleg mikor magamtól kellett leírni egy családi nyaralást. A foglalkoztatókban mindig a fogalmazással kapcsolatos feladatokat oldottam meg először, mert az volt a legszórakoztatóbb.

Később már az irodalom lett a kedvenc tantárgyam, főleg mikor a versekkel foglalkoztunk. Azon belül is József Attilával. A másik anyagrész ami mindig tetszett a regények voltak. A kötelezők is (főleg ha érdekesek voltak, mint pl. a Pál utcai fiúk), de a többi is mint pl. Lois Lowry: Az emlékek őre.

Még ált. iskolában megjelent két versem az újságban, és belekezdtem egy regény írásába. Azóta is hobbim az írás, amellett pedig természetes hogy az olvasás is.

2023. nov. 8. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!