Hogyan lett hobbid?
Egyáltalán fontos hogy legyen?
Hogyan találtad meg mi az?
Én csak dolgozok, ami nem érdekel es nem tölt fel. Hazajovok és utána itthoni dolgok ha van, majd tv és megyek aludni. Ennyi a napjaim.
Nem tudom nincs érdeklődésem.
Én számfestőzök. A facebook hirdetést dobott fel róla, és megtetszett. Amúgy is vonz az alkotás. Mellette szoktam hímezni, az pedig nagyanyámnál töltött gyerekkorom hozadéka. Mindig is szerettem az aprólékos, csendes, odafigyelős elfoglaltságokat, ezek pedig pont ilyenek.
A személyiségedhez, ügyességedhez mérten próbálkozz a kereséssel. Az utazás, kiállítások, bemutatók sokat segítenek, hátha megtetszik valami
Nekem mindig is voltak hobbijaim gyerekkorom óta. Olvasás, filmezés, zenehallgatás, sport, fotózás, most volt egy időszakom, mikor Barbie-kat gyűjtöttem.
Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy ismerd meg magad, hogy mi az, ami téged érdekel és nyiss afelé.
Egy jó ideig thai boxoltam, az úgy kezdődött, hogy nyámnyila gyerek voltam, amit tudtak az otthoniak is, és a szüleim beirattak erre a sportra, mert más nem volt akkoriban a városban. Tetszett, szerettem, aztán valamiért már többet nem vittek edzésre. Felnőttként kezdtem újra, szerettem felnőttként is. Majd sajna áthelyeztek az ország másik végébe dolgozni, itt meg nincs időm sajnos edzeni járni, mert 16 órázok, vagy 24-ezek.
Másik hobbim az, hogy régiségvásárokra járok, és sok mindent gyűjtök. Még a covid időszak alatt fantáziáltam arról, hogy olyan jó lenne valami különleges dolgot gyűjteni, aztán eljutottam a kitüntetésekig. Aztán hallottam, hogy a közeli város minden hónapban tart régiségvásárt. A következőre ki is mentem, és magával ragadott az egész világ. Azóta nem csak kitüntetést, hanem sok mindent gyűjtök, ami régiség/érték, és országszerte járok vásárokra, csak sajna a meló miatt ezekre is egyre kevesebb időm van.
Fontos-e, hogy legyen hobbid? Ki mondja, hogy az? Csak az is a személyiséged egy fontos része, hogy van-e, meg mi az. Sok meló mellett sajna nem is lehet semmit megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!