Van nagyképű ismerősöd?
Figyelt kérdés
Hogyan kezeled?
Nagykepu emberek kozt is van olyan aki amugy meg igenis ember korrekt,segitokesz.
Csak tudni kell oket kezelni-elfogadni ezzel a jellemvonassal egyutt
2023. okt. 17. 13:05
2/15 A kérdező kommentje:
Mivel a valasz ertelmetlen igy en ezt tovabbitottam.
2023. okt. 17. 13:11
3/15 anonim válasza:
Nincs. Aki nagyképű volt azt már letiltottam.
4/15 anonim válasza:
Miért értelmetlen az a válasz, hogy az 1esnek van nagkyépű ismerőse, a Marika néni nevű ismerőse az?
100%-ban a kérdésre válaszolt.
Egykbént ha nekem van is, akkor elég távoli ahhoz, hogy fel se tudjam idézni. A kellemetlen emberekkel nem tartom a kapcsolatot.
5/15 Shaddark válasza:
Hogyan kezelem?
Letakarom a tükröt :)
6/15 anonim válasza:
Egy volt osztálytársam, de szerencsére nagyon régen találkoztam vele. Nála beképzeltebb embert nem ismerek.
7/15 Shaddark válasza:
#6 Lehet, azóta kapott pár pofont az élettől és lejjebb adta. Jó esetben az emberek változnak, fejlődnek.
8/15 Metionin válasza:
Van, nem találkozom velük és annyi.
9/15 A kérdező kommentje:
Tehát a nagykepu emberekkel senki sem szeret inkabb baratkozni,jol ertem?
2023. okt. 17. 15:33
10/15 anonim válasza:
Nem, max ha muszáj valami miatt beszélni velük, de jobb ha semennyire se kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!