Egyik női ismerősöm baromi felvágós, lenéző, és nagyképű, de rájöttem egy nagy titokra, szerintetek mit tegyek? (többi lent)
Nagyon utálom a nagyképűsködést, de ez a csaj a leírásod alapján olyan buta szegény, hogy inkább sajnálom. Nekem a bűnözők férnek bele kevésbé az értékrendembe, akik megkárosítanak másokat. Egy prosti nem ez a kategória, ennek a nőnek meg csak a szája nagy, de nem tűnik túl értelmesnek, szerintem nagyonkönnyen le lehetne oltani, ha előveszi a béna dumáját. És ehhez nem kéne a titkolt dolgait se kibeszélni.
Persze megértelek, hogy haragszol rá a volt barátnőd miatt. De szerintem nem lenne túl becsületes dolog, miután direkt kért, hogy ne áruld el.
Küld el az adatait privátba én meg kiteszem napiszarra.
Facebook adatlap meg roszlányokos profil kell.
Utána majd a linket elküldöm neked vagy megtalálod te is ott, megmutathatod az ismerőseinek vagy akinek akarod, saját facebookodról vagy akár reggelhetsz is hozzá egy fake profilt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!